для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Фото на пам'ять


Фото на пам'ять
З часу попередніх виборів минуло вже чотири роки, скоро будуть нові. Добігає кінця черговий політичний період українського життя. Доки не почалось суцільне поливання брудом, хотілось би зробити групове фото нашої політичної еліти - можновладців, тих хто спромігся піднятися на владну піраміду, або просто не впасти з неї.
Пане президенте, ваше місце в центрі беззаперечне. Можете навіть урочисто його відкрити. А хто це з вами поруч? Арсеній Петрович? Чи Володимир Борисович? О, то Арсен Борисович! Міністре, ну не треба ховатись за широкими пузами ваших радників, вам ніхто нічого заподіяти не зможе, ви ж очолили улюблене дітище Януковоща - його карально-репресивний апарат. У будь-якому випадку вас відмаже кожен рехвормований суддя, та й до судді справа не дійде - прокурор закриє. Чи не так Юрій Вітальйовичу? Та киньте ви вже свою кружку - ви на політичному олімпі, а не на Сейшелах. йУля Володимирівна, от не лізьте в самий центр кадру, наразі у вас не головна роль, буде ще пів року агітації, де ви будете звіздою. І визначтесь нарешті: ви на підборах чи на візку? Бо зубажіння якось надто контрастує з Армані і Гучі. Рабіновіч з Мураєвим, що за 7-40 посеред політичної сцени? Не встигла йУля посунутись ви вже тут. Медведчук, заспокой своїх клоунів! - це не етер NewsONE чи 112, це лиш фотосесія! А хто це там па-дибільному виглядає? Ну звісно ж не опобок. По дебільному виглядає народ України, натомість Добкіни, Бойко, Шуфрич, Вілкул, Новінський і решта ригів тісними рядами стоять на нашій політичній сцені. Хлопці з БПП, ну ви хоч вигляд зробіть, що ви не риги! Голубов і ко з Одеси, та відійдіть хоч  від Підрахуя! Нестеренко, Куліченко, ви без Вілкула ніяк не можете? Зберіться вже якось біля Кононенка з Грановським, хоч ілюзію непов'язанності з ригами створіть. Взагалі то в центрі поруч з Порошенком мають стояти справжні важковаговики, бувалі щурі: Ахметов, Фірташ, Медведчук, Коломойський, Пінчук, Косюк, Ложкін, Льовочкін... Досить вже ховатись за спинами маріонеток. На задньому плані місце молодої єврооптимістичної порослі розбавленої самопоміччю. Нікого б не забути... А регіональних кадрів не вистачає, нових або нових-старих крєпких хозяйствєнніков. Де ви там? Резніченко, Труханов, Кернес, Савченко та решта? Ходіть сюди, не дарма ж ви схеми дерибану на місцях очолили - приєднуйтесь, фотосесія не надовго, встигнете ще розподілити фінансові потоки.
Політики, чиновники, а хто вам сказав, що ви свині біля корита? Свиня - майже тотемна українська тварина, її відгодовують, заощаджують в неї на майбутнє. І користі з неї достатньо як зарізати - м'ясо, сало, свіжина, кров'яночка. Враховуючи те, що з усієї вашої політичної кодли за час майдану та війни, постраждав лиш Чечетов і то схоже по дурості - ніякі ви не свині. Ви звичайні щурі, а все що щурі принесли людям - чума, чорна смерть.
Яка гидка світлина нашого політичного олімпу вийшла! Дивишся на неї... неначе в люстро. Не з місяця ж вони нам впали.
Хоч на світлину ту дивитись і гидко, але варто, можливо себе побачиш, можливо замисшлися, можливо стане сил змінитися. Страшно її перегортати, бо на звороті підпис...
Підпис, зроблений кров'ю сотень Майданівців і тисяч Героїв війни.
© Dmitro Maximik [30.08.2018] | Просмотров: 2067

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.8/63

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook