для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Серіал лише розпочинається.


Серіал лише розпочинається.
Як на мене зовсім не той випадок, коли достатньо просто запасатися попкорном. Попередні заяви СБУ, на які суспільство відреагувало майже ніяк, насправді говорять про те, що каша вариться крута. Воно й зовсім не дивно, що реакція була більш, ніж млявою. Після ряду просто феєричних акцій СБУ з викриття різного роду замахів уже створився певний імунітет на подібного роду заяви. Ще б ні - СБУ розкрила "замах на Путіна" в Одесі (ще не забули?), стотисяч замахів на непотріб під ніком Антоша Геращенко, Льошу Гончаренка також рятували, замахи на Віце-Радикала Всея України та інше політичне сміття... Ну й на президента також мало не кожного дня замахи розкривають. Подвиги спецслужб чомусь не викликають довіри, а інтерв'ю очільника СБУ з приводу породжують більше запитань, аніж дають відповідей. Паралельно з цим (і це логічно) народжуються різноманітні версії з розряду умовиводів. Тут уже все на смак читача. Дещо наведу. Ось тут  автор аналізує, як СБУ незграбно палиться, впроваджуючи Рубана в свою гру. А ось автор кепкує із спецслужб, які влаштовують шоу з метою відволікти увагу суспільства від насправді важливих справ. Далі - більше. Усі починають розшукувати Героїню України, якій раптом закортіло до Європи і яку конче треба злапати... В додаток до всього ще й пан філософ (я без іронії) лякає Екстремальним Сценарієм. А ще, братіє, багато чого відбувається поза ефіром.
Не бажаючи наганяти хвилю на підмитий берег, я хотів запропонувати читачам дати змогу відсторонитися трішки від тої шаленої хроніки за допомогою відео, яке було знято раніше і в якому авторитетні сивочолі люди дають об'єктивну характеристику нашим спецслужбам. На жаль відеоматеріали, які я раніше переглядав у повному обсязі у прямому ефірі, зараз  у Ютюбі існують лише у касторваному купонованому вигляді, за виключенням хіба ось цього.  Найцікавішим було інтерв'ю з паном Скипальським. Ну що ж, в кожному випадку раджу подивитися хоча б те, що лишилося. Для людей думаючих там і так є чимало "їжі для розуму".  Частина видаленого з відео матеріалу стосувалася харатеристик СБУ в площині їх реального стану, рівня патріотизму та вірності присязі.
Абзац зради. Ось теперішній очільник СБУ особисто повідомляє про число зрадників у Криму. А ще були такі ж у Донецькій та Луганській областях. Їх для простоти розуміння назвемо сидільцями на харчових місцях. Справедливості ради треба сказати, що по тих же харчових місцях до зради вдалися й судді з прокурорами, військові, прикордонники, менти, митники, податківці, МНСники... Часом отак пробуєш уявити собі, а скільки б їх, отих захребетників, що сиділи і сидять на шиї народу, перейшли б і готові зараз перейти на бік ворога, якби російська експансія просунулась далі? Щось мені підказує, що відсоток зрадників був би одинаковим. Ну й що там СБУ набороло з тими зрадниками? Багатьох впіймали? Багатьох посадили? ШотоШтепа одна у пам'яті крутиться і ще якийсь дрібний кримський чиновничок, а так ніби все. Та й про якісь рішучі висновки від СБУ не було чути, про спецперевірки, люстрацію теж. Воюємо, живемо з тим, що є.  
Той, хто не лінувався читати спеціалізовані статті про конкуренцію між силовими відомствами ще в часи СССРу, добре знає яких вивертів набирала прихована війна між МВС, КГБ та ГРУ МО. А що змінилося з часом у нас? Чи не все те ж саме? Чи не спеціально напоказ було влаштовано маски-шоу під ВР нещодавно? Як же ж круто заїхали та розвернулися аваковські цербери з повним ігноруванням вимог закону. А САМАВАК ще й на цілу країну прокоментував як він може #прикрутити, коли захоче.  А тепер, схоже, прийшла черга для шоу від СБУ. В програмі, думається, буде чимало карколомних номерів з військовими заколотами під акомпанемент найкращого прокурора усіх часів і народів. І причина серйозна для того є - "гаранту" нашому наступний термін не світить, втікати нікуди, а втрачати владу і нажите "непосильною працею" він не збирається. Так що...
© Євген Новосад [13.03.2018] | Просмотров: 2029

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.2/68

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook