для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Операція "Рубан". Питання без відповідей.


Операція
    З переможного брифінгу пана Грицака про епічну і переможну операцію СБУ по затриманню великого арсеналу зброї для здійснення кривавого теракту з багатьма тисячами жертв і упередженню замаху на видатних і ефективних реформаторів Порошенка, Авакова і ще когось, такого ж ефективного, неухильно випливає висновок: СБУ працює, працює професійно і на профілактику, набувши, нарешті, потрібної кваліфікації і досвіду.
Але виникає багато питань, на які ще немає відповіді.
    1.  Рубана щільно "вели" не один рік. Навіщо було брати його на КПВВ, а не на місці призначення вантажу, виявивши тим самим і схованку для зброї, і подільників?
    2.  З якого бодуна досвідчений і хитрий Рубан, що 140 разів (за його ж твердженням) човником бурьянами безперешкодно просочувався в зону і назад, поперся з арсеналом через людний КПП, як останній дурень? Мав гарантії, але щось не склалося? Дійсно не знав, що везе? Чи зайнявся контрабасом меблів для приробітку? Чи його розвели, як лоха?
    3.   Викликає подив набір боєприпасів для теракту. Ну, гранати та одноразові РПГ – добре, але МОНки і протитанкові гранати? Міномети? Це вже щось "на дурня". Уявляю собі картинку, як терористи встановлюють десь міномет, вивіряють приціл, розкладають поряд пару десятків мін.... Або встромляють на бруківці Хрещатику МОНки... . Або складують мівнометні міни, щоб підіовати їх гранатою чи детонатором. Може буть. Терористи – вони ж такі: люблять створювати собі зайві проблеми.
    4.   Дивує оперативність, з якою відбувся суд і оголошення на весь світ про майбутню широкомасштабну операцію по встановленню подільників Рубана. Щоб устигли благополучно злиняти, обрубавши усі кінці? Чи це пішла така нова мода – голосно анонсувати оперативні заходи Служби Безпеки у ЗМІ? Чи літній Рубан – Рембо-одинак, здатний сам провести теракти з тисячними жертвами? Якась у всіх цих заявах проглядається, м’яко кажучи, неадекватність ситуації.
    5.   Дивною здається поспішність натяків на зв’язки Рубана з Медведчуком. Врешті у Пеци теж повно зв’язків з Мертвечуком. Зв’язки очевидні, але їх ще треба довести, як слід. І не просто факт зв’язків, а саме в організації теракту. Щоб справа не завершилася традиційно – пшиком. Тобто, як завжди і вже остогидливо звично. Заодно з ефектом відбілення одіозного Мертвечука, якому теж "нема альтернативи".
    6.   Рубан один із виконавців задуманого теракту чи організатор? Так у обох варіантах його треба випотрошити на допитах дощенту, паралельно оперативно обклавши інших щільним наглядом, тихо і одночасно усіх арештувати, виявити горизонтальні і вертикальні звязки між терористами, а потім влаштовувати переможне шоу на ТБ.
Якщо організатор чи координатор, то з якого хріна особисто перевозив той дивний набір боєприпасів? Ще й через КПВВ! Слави шукав? Ризик полюбляє?
    7.   Як на звинуваченого у теракті, Рубан поводив себе на диво спокійно. Він же у разі доведення вини і здохне за гратами! Ну, мабуть у нього, як у Штірліца, залізні нерви... .
Хтось із журналістів на 112-у запитував, чи не обміняють його на когось з Росією. Питання дурне: Росія ніколи не буде його міняти, бо тим самим вона визнає свою участь у організації терактів, а Мордор щодо цього і так по вуха в лайні.
     I think
    Коротше, або "теракти" організовували клінічні ідіоти, або ми стали глядачами чергової бездарної вистави. Не вперше.
    Не здивуюся, якщо Рубан загнеться в сізо від "серцевого нападу" або "суїциду", а історія ця тихенько заглохне і спливе в небуття. Або стане приводом до затягування гайок. Нє, ну, дєйствітільно, як же можна проводити перевибори в країні, де терористи натовпами ходять з РПГ і ДШК в натружених руках і бусами возять в столицю МОНки? Тим паче, коли декому «нема альтернативи», а реформи ідуть скаженими темпами....
    А може, то все Юлька?
    Вітаються відповіді і аргументи. Порошавочний срач не вітається.
    
    
    
© PiligrimK [10.03.2018] | Просмотров: 3779

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/108

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook