для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Мюнхен. П’ятниця. Ігнор.


Мюнхен.  П’ятниця. Ігнор.

 
«Досвід застосування миротворчих контингентів в Придністров’ї, в інших заморожених конфліктах, привів до того, як раз, що держава втрачає суверенітет над цією територією.  На території  України жодних миротворчих контингентів не буде. Крапка!» (Порошенко. 2014р., вересень)
 
Щось мені підказує, що упороті «свідки Петрові» відразу звинуватять мене у брехні, мовляв, не міг такого ляпнути наш керманич, який, наразі, майже зі сльозами випрошує в ООН хоч з 20 тисяч блакитних шоломів!
Міг, блохастенькі мої.  Ще й як міг! Ось, будь ласочка – дивіться, слухайте, та не гавкайте,
бо далі я з адекватними користувачами балакатиму.
 

 
Ну що, друзі… Як вам «Мюнхенська конференція»? Скажу своє імхо…   Хоча, краще ніж Шевченко не скажеш - "Доборолась Україна до самого краю"!.. Навіть Маккейн  Петю ігнорує… Петро йому і про спільну подорож на Донбас, і про підступність Росії… а той морду верне… Певно, від смороду…  Як  не кортіло Петру бути центром уваги у Мюнхені, та внести «українське питання» до порядку денного – не вкипіло.  Навіть виступити його  запросили не в «головний день» конференції – у суботу, а в п’ятницю, в день відкриття. Для такого матьорого дипломата, яким Петро себе вважає, це повний провал!
Та далі  гірше… Ніхто так і не повертався до «українського питання», окрім, мабуть, екс-повпреда США в ООН Джона Болтона, який сказав майже те саме, що й сам Порошенко в 2014-му році, і тим самим, зацюцюрив ще один цвях у Петрикову «дорожню карту» -
 
"Я не думаю, что должны быть миротворцы в Украине. Это ошибка с точки зрения Украины. Это означает, что вы повышаете задействованность России во внутренних делах Украины. И Россия является постоянным членом Совбеза. После распада Советского Союза Россия получила еще больше международной силы. Сейчас основной диспут идет о том, чтобы не заморозить этот конфликт. Если вы хотите восстановить суверенитет над Донбассом, то последнее, что Украина должна делать, – это допускать сюда миротворцев.
Поэтому, если Украина готова бороться за свою независимость, она должна сейчас к этому готовиться, увеличить военную поддержку от США. Я верю, что Украина должна сделать все возможное, чтобы сейчас уменьшить давление России на нее. То, что она делает сейчас, – это недостаточно, она должна приложить гораздо больше усилий" (Джон Болтон).

 
Коротше кажучи,  дипломатичною мовою - пріплилі. А якщо ще й додати до ідеї про миротворців  запропоновану Путіну допомогу в розслідуванні катастрофи АН-148 – пріплилі в кубі.
Отакий от мій суб’єктивний  огляд  Мюнхенської конференції.
В кого є ще які думки, окрім «пеця-цяця», запрошую до дискусії.
© violonchelist [18.02.2018] | Просмотров: 3575

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.7/73

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook