для старых юзеров
помнить
uk [ru]

І знову НАЦБАНК робить з нас ідіотів...


І знову НАЦБАНК робить з нас ідіотів...

Нацбанк також наводить дані Eurostat, згідно з якими 87% посвідок на проживання, які українці отримали в ЄС у 2016 році, були надані Польщею. Крім того, за даними Міністерства сім'ї, праці і соціальної політики Польщі, 95% всіх дозволів на працевлаштування, виданих країною в першому півріччі 2017 року, отримали українські громадяни.
 
Серед внутрішніх чинників, що підсилюють трудову міграцію, Нацбанк України називає військову агресію, макроекономічну кризу, погіршення добробуту домогосподарств, високий рівень молодіжного безробіття.

А тепер розшифровую "Через МАКРОЕКОНОМІЧНУ КРИЗУ"pardon  
пункт котрий "скромно " НАЦБАНК не захотів уточнити...
 
Заняв у Нацбанка под высокий процент, банки вынуждены поднимать кредитные ставки для бизнеса, который затем перекладывает свои затраты на потребителей, повышая цены. Таким образом, повышение учетной ставки ведет к ускорению инфляции, а не к ее сокращению, как утверждают в Нацбанке.
https://iamir.info/51642-nacbank-dobivaet-jekonomiku-uchetnoj-stavkoj
.

Дійшло до того, що навіть голова Ради Нацбанку Богдан Данилишин відгукнувся про наміри  керівництва банку дуже несхвально: «Спроби НБУ утримати інфляцію за допомогою чергового підвищення облікової ставки можуть призвести до комплексу негативних наслідків... .
з коментів..
 
Алексей Вовченко
Ну не фига себе , какие Ванги в НБУ работают . Только это любому идиоту понятно , что когда через забор платят штуку и больше вечно зеленых , то хер кто работать будет в Украине. Может хозяевам предприятий пора уже начинать принимать лекарство от патологической жадности и понять , что время когда за год делаются состояния уже давно кончилось и если не начнут платить нормально те проблемы с квалифицированными кадрами которые есть сей час ,усугубятся в разы при чем в геометрической прогрессии .

UA Pavlo Dudra
не все так просто..
жадність ,тупість хазяєв підприємств теж є.. не без того.. але на ринку складається рівноважна ситуація,на котру можна вплинути лише макроекономічним шляхом.А НАш Нацбанк , блядь,вміє лише піднімати ставку...
 

ЕКОНОМІКА ЛЕЖИТЬ .при теперішньому банківському відсотку ,податках ... ((
Давайте визнаймо..
ЗАРПЛАТИ ПРОСТО НЕМАЄ ЗВІДКИ ВЗЯТИ...

Національний банк України (НБУ) передбачає ризик посилення найближчими роками міграційних процесів, зокрема трудової міграції з України.
 
"Міграційні процеси можуть посилитися найближчими роками, зокрема до Польщі. Додатковим ризиком активізації трудової міграції з України є збільшення кількості студентів, які здобувають освіту за кордоном", - йдеться в документі
.
 

П..ц.. Який вже там ризик !!!??
 
У Польщі на 2018 очікується 5 млн вакантних місць на ринку праці..
 
Будівельник в Україні "брудними" - 6-10 тис грн.
Будівельник в Польщі "чистими" -20-30 тисяч..

 
Документ мав би називатись " ТЕРМІНОВІ шляхи і методи зниження трудової міграції з України"
 
Кого ці сволочі збираються ввести в оману ?

Сколовши босі ноги об стерню,
старенький Перебендя коло тину
ячить собі, що, скурвившись на пню,
лукаві діти в цю лиху годину
забули встид, просрали Україну,
забили на духовність і борню,
і взагалі творять якусь фі*ню.
Жадан.
------
Ще одне..Нацбанк у посиленні трудової міграції звинувачує Польщу ?
Утому,що польща вирішує свою таку саму проблему за рахунок України ?
А Україна   в такій (тут мат)опинилась ,бо у нас такі зарплати,що подібним чином проблему не може вирішити ?
Хіба що за рахунок північнокорейців,але вони "під санкціями" щодо "трудової міграції" pardon
 

------------------------------------------------
 
Єдине,на що Україна ,як Держава  зараз може вплинути -НЕЕКОНОМІЧНИМИ методами -перенаправити потоки заробітчан з Росіїї на ЗАхід..І ЦЕ НЕОБХІДНО РОБИТИ..
 
для початку інформаційна компанія. Заробітчанам .котрим так приємно  СОСАТИ ХУЙ саме в москалів ,треба пояснити "на пальцях" , що вони Хоч і не зрадники,але дуже до цього близькі.. Бо є Відкрита АЛьтернатива на ЗАході..
Вже не виправдаєшся -"коли сім"я їсти просить - і до москаля у найми попросишся"..
 
Далі -обмеження в громадянських правах . Заробітчани в Росії Як потенційно  ЗАРАЖЕНІ ІМПЕРСЬКОЮ МОСКОВСЬКОЮ ПРОПАГАНДОЮ не повинні мати права голосу. НА ДЕржавному рівні -само собою..на місцевому теж. Вони в Україні не працюють,а значить і не  живуть.
Далі -адміністративні штрафи і податки ,відмова зарахування трудового стажу у країні -агресорі в пенсійний. .відмова виплати пенсій при наявності виплати навіть частини пенсії з Росії(Держави -АГРЕСОРА).. Думаю ,це логічно і політично правильно в умовах Війни...
© Pavlotex [02.02.2018] | Просмотров: 2697

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/64

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook