для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Звернення до Адміністрації ДД


Звернення до Адміністрації ДД
Шо-то я бачу, шо в ДурДомє, похоже, таки точно дурдом якийсь твориться.
 
А! Да! З НОВИМ ГОДОМ, ДУРДОМІВКИ І ДУРДОМІВЦІ!
 
Так я про шо, - хрєновіна, кажу, в ДурДомє якась. Викладаю я собі картінку, нікого нє трогаю, любуюсь прівєтствєнними возгласами внєзапно возбудівшейся інтєлігєнтной  публікі, опрєдєльонного як то кажуть штибу. Ну, із тєх, кто привик шикувать на широку ногу послє сданой в стєклотару авоськи бутилок із-под пива. Во всяком случає, прімєрно такой же ізисканний лєксікон, як у цих благородний людєй, любвєобільно проривався на дєвствєнную чістоту елєктронной бєлізни під мойой хвотожабой.
 
Но ето так, - лірічєскій пролог, нєотступно слєдующій по п'ятам гласа вопіющєво в пустинє жєстокосєрдного бєзразлічія к моєму прозябающєму таланту.
 
Но вдруг, ні с того, ні сєго, плод моїх возвишєнних размишлєній і тягостних тєрзаній в відє хвотожаби БЗДИНЬ - і іспарілся, то єсть от слова "совсєм". В туманє моря голубом, навєрно...  Злетіти вслєдствіє низького рейтингу картінка не могла, бо на час таінствєнного ісчєзновєнія рейтинг таки був більшим за 30 балів.
 
Біжу я прижкамі, як кунгуру, в Правила, - авось, якась отрижка шоколадного імпєріалізма постаралась, купку там відклала, солодку, як знак якості. Так ні ж! Купки є, і навіть часом точно насрано, але не в бік трудов моіх скорбних.
 
Та шо ж це воно робиться, люди добрі? Доколє, можна сказать!?
 
То колєгу Lone Ranger'а, як він каже, безпідставно хтось підставляє і "локалізірує", по мєткому виражєнію Арсена нашого Авакова, то жабки пропадають вдруг, не встигнувши і квакнуть пару раз.
 
Хотя, єсть у мене нєкоє подозрєніє...  Жабки, як ізвєсно, воду люблять, зелену екологію, понімаєтє лі. Але річка, буває, замулюється, перетворюється на болото. Особливо, якшо в неї зливають відходи. Наприклад, із кондитерської фабрики.  А читаючи Конан-Дойля, я тепер знаю, шо на болотах могут обітать всякіє разниє тварі. Ну, як собака Баскєрвілєй на Грімпєнской трясінє.
 
Може, яка собака і з'їла мою нещасну жабку, - царство їй небесне.
 
Ну, та то такоє. Жабку хоть і з'їли, але волшебним образом можна посмотрєть, якою вона була при жизні.
 

 
А по достоінству оцєніть всю прєлєсть інтєлєктуальной діскусії (вкратце, разумєєтся) можна в кеші Гугла всєвєдущєго:
 
undefined
© Ahuhunehoho [31.12.2017] | Просмотров: 1390

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.0/88

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook