для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Суперзброя від Roshen


Суперзброя від Roshen
«СЪЕЛ ДВА ТОРТА - ПОМОГ УБИТЬ РОССИЙСКОГО ВРАГА!
Украинец, знай и помни, что в цену каждой конфетки Roshen, каждого тортика Roshen и каждой зефиринки Roshen заложена твоя помощь нашим Вооруженным силам, нашему спецназу».

 
Гадаєте, це такий прикол, стьоб? Помиляєтесь, це тактико-технічні показники (ТТП) новітньої зброї від Roshen, наведені дітищем Антона Геращенка у Фейсбуці.

На біса нам ті Джавеліни з Апачами? З’їв парочку тортиків – і одним ворожим спецпризначенцем менше. Ум’яв кіло цукерок – і цілій роті відпускників чи трактористів жаба цицьки дала. Ну а якщо приголубиш ще кіло зефіру, тоді усій російській педерації alles kaput, повний гаплик, якщо по-нашому.
 
А як бути тим, хто надає перевагу зброї інших виробників? А їх у нас чимало: Світоч, АВК, Чарівна мозаїка, Житомирські ласощі та ще багато-багато подібних «зброярів». Про це «Миротворець» нічичирк. Не тому що по-лакейськи рекламує продукцію Верховного Головнокомандувача, боронь боже, мабуть тому, що ТТП продукції згаданих «зброярів» не дотягують до рівня Roshen.
 
От тільки перестарався «Миротворець» у своїй старанності, видав військову таємницю. Росіяни ж дотепер навіть не підозрювали про вбивчу силу рошенівської продукції, наразі це стало секретом полішинеля. А поінформований – значить озброєний, тим більше що в Росії давно вже є така ж сама «зброярня», у Липецьку. І за дивним збігом випускає таку ж саму зброю, і також під брендом Roshen. Ось вона, красуня.

Тепер російському аналогу «Миротворця» лишається практично один до одного передрукувати заклик українського колеги. «Убить российского врага» замінити на «убить укрофашиста», замість «Украинцы!» вписати «Россияне!», решту залишити без змін. Навіть перекладати на російську немає потреби, «миротворці» й про це подбали.
 
А якщо серйозно, то коли організація, що репрезентує себе як «Центр дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України»,  рекламує тортики і цукерки від президента, то це вже не дослідження злочинів проти нацбезпеки, а відверте холуйство. Свого часу вважалось, що є дві безмежні речі – Всесвіт і людська дурість. Зараз наука запевняє, що Всесвіт не безмежний, отже дурість начебто лишилася на самоті. Та геращенківська контора виправила ситуацію, додавши дурості гідного компаньйона – безмежне холуйство.
© Дмитро Ремиженко [20.11.2017] | Просмотров: 3849

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/81

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook