для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Нєсокрушімая і лєгєндарная


Нєсокрушімая і лєгєндарная
03.07.2017
«Фактично сьогодні ми вже можемо говорити, що українська армія стає однією з наймогутніших армій в регіоні і я переконаний і вірю, що українська армія скоро стане однією з найпотужніших армій Європи», - це скромна заява Парубія. І далі:
«Шлях, на який ми стали у дуже щільній і тісній співпраці з НАТО, з Парламентською асамблеєю, сьогодні демонструє, що українська армія стає однією з найпотужніших армій у регіоні і, без сумніву, українська армія найближчим часом стане однією з найпотужніших у Європі. І це не просто захист України – українська армія стає щитом захисту всього світу, …»
Уря-а-а-а! Хай живе незламна й легендарна, щит захисту і надія всього світу!
 
19.04.2017
«Ми щорічно витрачаємо 5% ВВП – більше, ніж деякі члени НАТО. На даний момент українська армія займає 8-ме місце у Європі», – похвастав Сонцесяйний Кондитер під час виступу Chatham House у Лондоні. І додав:
 
«Це може заставити відчувати себе у безпеці. Це убезпечує ваші домівки від агресії».
Тут вже дещо скромніше, не щит захисту всього світу, а лише восьме місце у Європі. Проте не без оптимізму, це убезпечує ваші (чиї, невже англійські - ?) домівки від агресії. Словом, любимый город может спать спокойно.
 
29.10.2017
А тут вже оптимізму повні штани.

Поквапився Парубій з наймогутнішою армією в регіоні. І з восьмим місцем у Європі вийшов облом у Кондитера.Чи може Збройні Сили Торгово-розважального центру «CITI CENTER» з якогось іншого регіону? Чи посідають сьоме місце у Європі? Тоді зрозуміло, але що маємо робити ми, посполиті, перед такою ворожою навалою? Куди тікати?
 
Заспокойтесь, не панікуйте, командування повітряних сил збройних сил (тут і далі подібні словосполучення виключно з маленької букви) України грюкнуло кулаком по столу:
«Командування Повітряних Сил Збройних Сил України застерігає від провокаційних дій поруч з військовими частинами. Адже військовослужбовці добових нарядів, відповідно до статутних обов’язків, мають право застосовувати зброю під час несення служи (так у тексті)»
 
Усікли? Виявляється, застосування зброї вартовим – це не обов’язок при охороні військового об’єкта, а лише його право. Захотів – застосував, не захотів – отримав підсрачника (звиняйте за мою французьку) і пішов в астрал.
Тільки не треба докоряти Пецюндеру, він тут не при дєлах. Не може ж він особисто охороняти кожну військову частину. І кожен склад боєприпасів не може. Він же не охоронець якийсь, а верховний го(ло)внокомандувач. Не царське це діло. От замутити чергову офшорку, то інша справа. Чи наварити завалящий мільярд на схемі Роттердам+, дєтішкам на молочішко, то святе. Кожному своє.
 
Відео історичної битви у Трухановграді тут
httpswww.facebook.comkpszsuvideos2043063492638387    
© Дмитро Ремиженко [30.10.2017] | Просмотров: 2338

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.1/52

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook