для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Гра в реформи


Гра в реформи
Президент Петро Порошенко чужими руками постійно підгрібає під себе всю владу і ресурси. В цьому суть усіх так званих реформ.
 
Схема "реформування" на користь Порошенка типова для кожної сфери, будь то силові структури, фінанси, судочинство, державне та комунальне господарство, а зараз і політична система.
 
Спочатку кілька кишенькових популістів, які видають себе за чесних та непідкупних експертів, пропагандують "людською мовою", що у відповідній сфері купа проблем і треба все міняти.
 
Щоб замилити очі своєю "опозиційністю", вони можуть навіть звинувачувати Порошенка в тому, що він не робить якраз того, що дуже хоче зробити. Наприклад, досі не домігся скасування депутатської та суддівської недоторканності, щоб залишитися єдиним недоторканним посадовцем.
 
Вони пропонують прості рецепти, наприклад, знайти і покарати винних. Безсоромно брешуть, ніби нічого подібного не робиться. Під видом обговорення ефективного плану дій громадянського суспільства носяться з непрактичними ідеями, демагогічними гаслами та лаються з критиками.
 
Також вони хизуються безглуздими пропозиціями, заснованими на ідіотських стереотипах на зразок користі диктатури чи дивовижних менеджерських якостей успішних (завдяки підтримці вдома) іноземців. Наприклад, пропонують запросити міністром ЖКГ Ілона Маска, щоб він підняв комунальне господарство до небес, чи відібрати українські паспорти та вислати в Росію усіх, хто розмовляє суржиком.
 
Поки кишенькові популісти скандалять, репостять, чубляться з кишеньковими силовиками, ламають комедію в прямому ефірі та збирають натовпи, під шумок приймається законодавство, яке дозволяє керувати сферою "реформування" в ручному режимі.
 
У підсумку обезкровлюються залишки живої, самооновлюваної системності. Всі ласі шматки забирає президент і оточення в якості привілеїв та бонусів ручного керування. Росте політичне відчуження, незалежні активні діячі принижуються жадібними агресивними приживалами режиму Порошенка або, кажучи науковою мовою, елітистськими екстрактивними інституціями.
 
Для показухи звичний режим придушення та розграбування будь-яких новацій на якійсь крихітній ділянці послаблюється, і небагатьом обраним на короткий час дозволяють вільно дихати та реалізувати конструктивні ідеї. Потім режим Порошенка видає їхні успіхи за власні "успіхи реформ".
 
Переважній більшості упосліджених людей залишається жити в злиднях, кожен день воювати за виживання, нагадувати владі невиконані обіцянки та мріяти про революцію.
 
Як подолати цю упослідженість? Усвідомити, що не можна перекласти свою відповідальність на політичних спекулянтів, які просто провалять справу, як не виконують більшість своїх обіцянок.
 
Треба вільно, розумно, індивідуально формувати життя навколо себе. Жива суспільна система постійно формується і реформується, не чекаючи нічиїх вказівок. Коли людина живе своїм умом, жоден тиран не здатний відібрати в неї владу над собою. Вірте в себе!
 
..........................................
 
Що, не хочете вірити в себе?
 
Це нереально?
 
Страшно жити своїм умом?
 
..........................................
 
Добре, пожартували і годі.
 
Тепер серйозно. Абсолютно серйозно... 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, глибоко вдихнули, не сміятися, прямий ефір.
 
Набридло засилля політиків, які ніколи не спілкуються з вами на рівних, без пустих гасел, обіцянок та менторства? Вимагайте 100% партійний парламент!
 
Дорого коштує правосуддя? Вимагайте створити ще один "антикорупційний" суд за свої податки!
 
Заздрите депутатській недоторканності? Хай залишиться тільки президентська!
 
Непокоїть зосередження всієї влади в руках оточення Порошенка? Всю владу оточенню антикорупціонерів!
 
Бунтуйте 17 жовтня!
 
Геть здоровий глузд!
 
З повагою... ой, ми ж хотіли бути чесними...
 
Без поваги до масовки, елітарний оргкомітет Ініціативи безглуздих дій!
 
Офіційно спростовуємо наклепницькі домисли, ніби генеральним спонсором акції протесту є Адміністрація Президента України. Про зрадників, які поширюють такі домисли, повідомляйте на гарячу лінію СБУ.
© Юрій Шеляженко [16.10.2017] | Просмотров: 8382

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.1/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook