для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Прошу панів та панянок до прогнозу


Прошу панів та панянок до прогнозу
   Всі ми є свідками тріумфальної ходи Добра по Україні. Вчора на фоні епічної баталії в Верховній Раді, непомітною пройшла одна з не рядових перемог Добра над Злом, а саме - був відправлений  в Лету мер обласного міста  - передостанній представник сил Зла. Хто сказав Труханов ?! Но-но, всім давно відомо, що мер Одеси впевненно перейшов на сторону Добра ( а хто старе згадає - той шатун, а ще й ризикує залишитися з одним оком ). Мова йде про п"яту (чи мо шосту) колону Кремля - Самопоміч. Так от учора солідарними діями двох угрупувань Добра, депутатами від БПП і ОППО було викрито і з соромом відлучено від посади замаскованого ворога мера Миколаева Олександра Сенкевича  (Самопоміч). Нарешті Добро перемогло і в нашому миколаївському краї (голова ОДА був замінений представником Добра раніше). Тепер і ми з усією Україною за Добро. А ще хочеться побажати терпіння мешканцям того містечка на Сумщині (вже зараз і не згадаю), де ще по чуткам затримався мер не від сил Добра - потерпіть люди, Добро, коли вже взялось дійти до усіх усюд - неодмінно дійде. І само собою львівянам.
Але повернімось до теми. Пару годин тому відбулася перемога Добра над Злом воістину епохальна. В стінах Верховної Ради. Знаючи напевно, що в тих стінах Добро практикується тільки платне, я ризикну назвати можливу ціну, тим більше, що її проговорювали вже декілька разів. Це посада Начальника Генерального Штабу. Так от я пропоную бажаючим висловлювати прогнози - КОГО замість Муженка ?
  Критерії до кандидата.
це має бути особа, обов"язкова пов"язана з НФ, але трішки щоб і з президентом ( допускається кумовство, або землячество),
вік - будь-який
сех - так само,
освіта - від - 8-ми класів,
професія - можно ніякої,
якийсь стосунок до арміїї - починаючи з вражень від перегляду фільмів про війну і німців.
 
Мій прогноз - Тетяна Чорновіл
 
А ваші ?                  
© Дюма [06.10.2017] | Просмотров: 2075

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook