для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ольгінські і новий підхід у роботі..


Ольгінські  і новий підхід у роботі..
Все тече ..все міняється..
За чутками ,у «ольгінських» пропагандистських Інтернет – «конторах» йде «оптимізація»..
Тобто певні  скорочення  в умовах санкцій і проблем російського бюджету.
Але не все так просто. Відкриваються нові напрямки, «КОНТОРА» починає працювати хитріше і розумніше(з їх точки зору)…. «розіп»яті хлопчики « і «зґвалтовані укропами 90-річні бабусі –епілептички» вже «не канають» ?

 
Виключно російська точка зору у роспропаганді перестає працювати . Бо є світовий досвід  для ефективності пропаганди мають бути певні співвідношення. І навіть для найтупішої «вати» вже з промитими мізками необхідно пропускати якийсь відсоток «альтернативної» точки зору..
Тому давайте не «заходити у оману» того,що якісь українські «політологи і експерти» прорвались з проукраїнськими поглядами на РашенЗомбоТБ  і  у чомусь переконали «вату».
НІ.. там все чітко прораховано і поки що працює бездоганно..
 
Контора «ольгінських» вчиться «працювати по новому.ЗОКРЕМА ОСНОВНИЙ НАГОЛОС ПОСТАВЛЕНО НА ВИКОРИСТАННІ «ЗРАДОЙОБІВ» (Цільова авдиторія –ВСЯ різношерста публіка,яка незадоволена владою(я ,до речі теж),але яка не розуміє що у критиці Влади не можна доходити до співпраці з ворогом ,зокрема у пропагандистській війні,яка зараз у активній фазі.. )
 
Нові тренди .
 
1)Використання «агентів впливу» -Лізи Богуцької(побувала у полоні у Мордорі  і зараз  «зафонтанувала» «зрадофільськими темами».)
Надійка Савченко для «контори« виявилась занадто «холостим набоєм» ,який занадто швидко вистрілив і вже давно викинутий …
 

  -«Використання «зрадойобів» -заюльків втемну. Скоріше вже старий новий тренд .
Суто по темах «Пєця-КАКА», «Влада погана» -«Дайош Майдан» !!!
 
-Використання Кремлем ЗМІ  наших опозиційних  політсил,зокрема Укропу (Коломойський)і Самопомочі(Садовий) через головних редакторів(ними варто було б зайнятись СБУ), редакційну і кадрову політику(використання журналістів і блогерів з ватно –сепарськими настроями,які,безперечно ,підживлюються фінансовими «вливаннями»)
 
Приклади «українських ресурсів»,котрі однозначно почали так «працювати» (причому дозволено показувати Пуйла в «негативному світлі»- і це теж новий тренд):
НОВОЕ ВРЕМЯ.  nv.ua
http://nv.ua/ukr/opinion/yakovina_itogi/21-veresnja-rozkol-le-pen-i-gavkajuchij-tramp-1890441.html#com_form
 
7. Сам Путін сьогодні вирішив відвідати офіс компанії «Яндекс», якій виповнилося 20 років. Саму компанію я вітаю, знаю, що київські таксисти досі, незважаючи на заборону, користуються її сервісами. А ось її співробітникам співчуваю. Перед візитом Путіна їх частково прогнали з офісу (наприклад, хлопця, який обіцяв плюнути йому в обличчя при зустрічі), частково змусили залишатися на своїх місцях і не виходити навіть у туалет. З приходом Путіна в «Яндекс» прийшли якісь гестапівські порядки. Добре, що він бродив по офісу зовсім недовго. До речі, я б його і зовсім туди не пускав.
***привітаймо всі  разом ФСБ-шну контору !?
8. Ще одна новина з Росії. Сьогодні було оголошено, що український завод «Південмаш» надалі не отримуватиме з РФ комплектуючі для своїх ракет «Зеніт». Я розумію, з чим це пов'язано, але дуже шкода, якщо їх виробництво припиниться
*** ну як же так !?..Росія так допомагала з виробництвом ракет!!! ??
*** звідки Автор зробив висновок,що випуск Зенітів припиниться,невідомо…
Политический дижестив от журналиста Леонида Швеца на ofr.fm.
 
https://ofr.fm/otvet-starikashke/

...Провоцированием ничего хорошего добиться нельзя.
 
«Старикашка» Трамп сам больше подходит на место опасного субъекта, чем хладнокровного переговорщика.

Як зрозуміти підтримку політики КНДР  і її лідера-вбивці(котрий особисто розстріляв багатьох,декого іх зенітки) журналістом ОФР.ФМ ?
 

 

Ще один тренд.Реєструються зрадойобські ресурси З України  і розміщуються на іноземних серверах (колись розміщувались на російських) :
 
newnews.in.ua
(улюблений сайт «заюльків Лінкодрому»-цитувати  для доказу що це сайт для»видування гівна на вентилятор» немає змісту .Достатньо почитати заголовки новин з першої сторінки)
IP Addresses
IP Address Autonomous System Number (ASN) Internet Service Provider (ISP) / Organization Location
185.104.45.8
AS200525 Inhosted Lp Inhosted Lp United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
 

Відрізняються критики Порошенко від просто «зрадойобів»  різного калібру і проплаченості від редактора «Козака Очка»(0 відсотків) до Лізоньки Богуцької (100 відсотків)  як  і всі критики від критиканів тим, що критики мають аргументи  і конструктивні пропозиції ,а критикани – голий популізм і крики «Зрада !Всьо пропало !!»
 

-----------------------------------
 
P.S. Шрайку- Адміну Лінкодрому. Зауваження і  пропозиція .
 
1)Дурдом давно в Україні зарахований у «зрадофільський ресурс».
А от Лінкодром  ще можна врятувати.
Для цього Аміну  варто не лише заборонити юзерам багато посилань з одного ресурсу(«зрадойоби» обходять елементарно – розподіляючи посилання на різні фейко- і зрадо- ресурси між собою..)
Варто заборонити посилання на деякі фейкодроми ВЗАГАЛІ.
Це не цензура.
Це просто щоб «не псувати карму».
Бо особисто у коменти там давно навіть не заходжу –такий там сморід від «тулуптройнових»..
© Pavlotex [27.09.2017] | Просмотров: 899

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.8/24

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook