для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Назустріч реформам", або вали звідси.


Гарний заголовок, - правда ж? Відразу повіяло горбачовською "перестройкою". Перестройка закінчилась пиздецем імперії, а чим мають закінчитися наші нібиреформи? Я навіть уявити собі боюсь, просто не хочу стояти осторонь, а візьму і добавлю до сучасного пиздецю своїх п'ять крейцарів. Так щоб уже напевно успіх був. Перш за все - жодних переписів населення, жодних нових ЦВК та усіляких лічильних палат чи там комісій, бо статистична рутина вбиває реформаторський дух.
Найбільш бажаний для влади результат реформ - приріст кладовищ та потоку емігрантів, краще трудових, бо з простого емігранта приварку мало.  А от трудовий емігрант, то інша справа. Він і валюти Нені привезе, і на пенсію собі  за бугром заробить, і медичну страхівку матиме, щоб у разі чого за тим же бугром собі міг здоров'я підрихтувати, а ще й військо наше копієчкою підтримає.
В жодному випадку нашим реформаторам не можна вдаватися до цивілізаційних матриць (не приведи господи говорити про якусь притомну норму видатків на побут від сімейного бюджету. Що, 15 відсотків, чи може 30? Смієтесь, чи що? Реформаторам потрібно все, що нарід має у кишенях і ще щоб винен був. Бо як же тоді дерибанити дотаційні кошти?
На пенсію вперед ногами - такий лозунг  пенсійної реформи - і правильно, тому що ми не ескімоси якісь, щоб відпрацьований людський ресурс сплавляти у відкритий океан. Нехай працюють...
А медицину платну. Пологи - за гроші. За великі, так щоб сто разів подумали майбутні батьки про приплід власний та намір навісити на державу клопоти про дітей. Вакцини для щеплень діток шукайте самі і де собі хочете і нічого триндіти про те, що десь там у закордонах навіть вітрянку щеплять безкоштовно. МВФ такого не вимагає.
МВФ багато чого не вимагає. Не вимагає закрити врешті шкідливі виробництва, наприклад виробництво азбестових труб та шиферу, від якого та ж сусідня Польща відмовилась ще у восьмидеятих роках минулого століття.
Дух реформ в плані екологічному абсолютно мирно поєднується із запахом вихлопів з труб ТЕЦ та потужних виробництв, які засипають Неню чадом та мільйонами тон шкідливого попелу. Тут фсьо чотко і жодних змін не потрібно. Не подобається, приміром, тобі сусідство з Бурштинським енергоостровом - вали за кордон, там повітря чистіше. Заодно і щеплення дітям зробиш.
Мій конструктив. Владі не слід було зупинятись на досягненні безвізу. Тут явне недопрацювання. Як на мене, то кожному, хто досягає повноліття, слід втискати в зуби закордонний паспорт та ще й певну суму готівки у якості підйомних. Відразу вирішуються усі проблеми влади - нема протестного електорату, нема проблем з робочими місцями, нема проблем із соціалкою та й взагалі нема проблем. Як казав незабутній Коба - нема людини - нема проблеми.
© Євген Новосад [19.09.2017] | Просмотров: 2624

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/79

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook