для старых юзеров
помнить
uk [ru]

РИГО-СОЛІДАРНІСТЬ


РИГО-СОЛІДАРНІСТЬ
Факти, які свідчать про неформальну "ширку" БПП і Опоблоку, я викладала у темі "Колишніх ригів не буває". Пройшло небагато часу, але ті численні факти доповнюються новими подіями. Тому, не маючи змоги редагувати, в кінці тієї теми  такі "досягнення" засновника ПР я, як то кажуть "для історії",  доповнюю вже у коментарях.

       Порошенко вже давно тісно співпрацює як з ригівськими спонсорами  Фірташем-Льовочкіним (ще від часу передвиборчої віденської змови), так і з іншими впливовими олігархами та політиками, які тепер засіли в Опоблоці: керівником партії Юрієм Бойко і контрольованими Рінатом Ахметовим політиками:  головою тіньового уряду Борисом Колесніковим та нардепом-олігархом Вадимом Новинським. Опоблок робить послуги у голосуванні в обмін на особисту  недоторканість найбільш впливових колишніх регіоналів-бізнеменів і недоторканість їхнього бізнесу. Інколи така "співпраця" може приносити користь, інколи - навпаки. Але біда в іншому: при таких розкладах у нас немає правової держави. Бо влада у відповідь на послуги Опоблоку йде назустріч їхнім меркантильним інтересам, іноді - навіть подавлячи ініціативу своїх же однопартійців.
 
    В результаті таких парламентських "широк"  ми маємо де-факто іншу більшість, яку поєднують зовсім не ті цінності, цілі і політика, яку підтримали виборці.    
 
     Проти такої ширки виступають навіть самі опоблоківці, особливо Рабинович. , за словами якого питання голосування Опоблоком Закону про КСУ була оцінене у 10 млн. дол.  
 
Навіть зняття під тиском громадськості недоторканості з нардепа Добкіна не пройшло без закулісних договорняків.  Під час голосування за зняття недоторканості з М. Добкіна, за непідтвердженою інформацією, Нестор Шуфрич підійшов до Юрія Бойка і нібито пообіцяв «відірвати руки», якщо той ще раз піде про щось домовлятися з БПП.
  
Екс-перший заступник голови СБУ Віктор Трепак заявив, що, готуючи нову "ширку" з Опоблоком, Порошенко цинічно обдурив майдан.

 
Отож, неформальна "ширка" сьогодні живе і процвітає у "звершеннях" Президента: колишні регіонали, які голосували за "диктаторські закони", отримали від Порошенка нагороди до Дня Конституції.

 
Ще з часів Януковича повелося, що головні позиції в дерибані країни продовжують займати колишні регіонали, багато з яких тепер є опоблоківцями. Про них-то і турбується влада. Не безкорисливо, звичайно.
 
Саме Опоблок допоміг пропихнути Закон про Конституційний суд, де Порошенко отримує повноваження не передбачені навіть Конституцією.  Досить вже того, що він заради свого кума на посту генпрокурора, змінив законодавство країни, де до подібної наглості навіть ЯнукОвоч не міг додуматись.  А тут по суті встановлюється ще більший контроль однієї особи над усіма сферами життя країни. Прихильники  Президента, звичайно, таке вітатимуть, не розуміючи, що головне тут не у прізвищі "Порошенко", головне - у посаді "Президент", адже тепер КСУ буде підконтрольним будь-якому Президентові.
Напередодні голосування Закону про КСУ  колега Порошенка по віденському договорняку "сірий кардинал" Опоблоку Сергій Льовочкін зустрічався з Президентом в АП. Про що вони домовлялися - знає тільки керівництво фракції. Ми лише бачимо результати такого "співробітництва".

 
Ну а суть ІМХО така ж як і попереднього: Враховуючи сукупність усіх фактів і обставин, стає зрозумілим, що жодних ефективних розслідувань, пов’язаних із злочинами колишніх високопоставлених регіоналів часів режиму Януковича, за часів правління П.Порошенка не було, нема і не буде.
© Даяна [15.08.2017] | Просмотров: 8494

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.0/97

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook