для старых юзеров
помнить
uk [ru]

З життя трансвеститів


З життя трансвеститів
   А я ось нещодавно пісеньку прослухав. Так сталося: зайшов до друзів, а там телевізор працює, а в ньому- "Камєді клаб". Поки знайшов пульта та перемкнув на інший канал, встиг послухати пісеньку від самого Сємьона Слєпакова. Гарна пісенька: така собі "шутка юмора" раша-стайл. Зал реагував відповідно: сміх та аплодисменти в особливо цікавих місцях.
 
   Короткий зміст пєсєнкі.
 
   Росію усі не люблять: Америка не любить, Англія, ще якась держава, ще... Але, хоч і не люблять Росію, та трахнути хочуть. Не любимши. Ото ж гади! А Росія хоче, щоб "па любві". Вона, як стверджує Слєпаков, не проти, щоб "в полночь на сєновал", але тільки па любві. А інакше- нє.
 
   Головне що? А не зрозуміло, чому "дєвушку Россію" не люблять (та й трахнути чому бажають). Чи тому, що валявся у неї Крим під ногами, а вона взяла собі погратися, чи ще чого. А чо? Бігала собі дєвушка, гуляла: "Ля-ля-ля!". Травка там, бєрьозки. Цвіточкі-сіфільочкі збирала, а тут р-раз!- Крим лежить, нічий. То й що? Взяти не можна?
 
   І в третьому куплеті голос Слєпакова набирає патетичного забарвлення. І пояснює бард бездуховним іноземцям, що намагаються збезчестити ні в чому не винну дєвушку: будьте обережні, бо Росія- дєвушка з... чоловічими причандалами. Тому бажано, знаходячись близько до неї, не знімати штанів.
 
   Тут глядачі від душі сміються: вони уявили собі, як "дєвушка Россія" ґвалтує увесь світ.
 
   Гібридна якась дєвушка. А, між іншим, як казав їхній цар Владімір Красно Х"йлишко, якщо у бабушкі, та запчастини від дєдушкі, то вийде ж таки дєдушка. Тому й дєвушку треба визнати вьюношей та відібрати сарафана й какошнік.
 
   Чому я дивуюсь? Там щось негібридне ще спробуй пошукай. Ось проводять теледебати Гіркін та "оппозиціонер" Навальний. Абсолютно гібридна річ! Навальний бореться з клятим путінським режимом, що веде країну до катастрофи. Терорист Гіркін теж бореться з клятим путінським режимом, що веде країну до катастрофи. Гіркін- поза законом, воєнний злочинець. Він, виявляється, заїхав до Криму, взяв собі там те, що треба було: гроші, зброю, людей набрав. Воєнторг там, бачте, працював, невідомо чий. А потім на Донбас подався. Навальний теж хоче бути патріотом (в російському, в гібридному розумінні), тому він в своєму співбесідникові, в оппонентові, аж ніяк не бачить терориста та воєнного злочинця. Так, він воював в чужій державі. Але поки суд не сказав: злочинець- Гіркін не злочинець.
 
   Як кажуть, оценітє красоту ігри! Виходить, що до Нюрнбергського процесу Гітлер був гарною людиною, що любив свою вівчарку Блонді та Єву Браун. І ледь не щоденно розповідав фюрер, як він бажає миру на всьому світі та як йому заважають підлі плутократи. Аби не вони, вже давно б настав повний та остаточний мир. Гарно. Без суду Гітлер був як зайчик: білий та пухнастий. Яким є й Гіркін в очах Навального.
 
   Так і усе інше: політика внутрішня, зовнішня. Економіка. Та й історія з турбінами від Сіменсу теж геть уся гібридна. "Особисто ж Путін обіцяв, що не в Крим!"- бідкаються тепер в керівництві корпорації. А коли контракт підписували, так хотілося вірити короткому "собіратєлю зємєль"! Думалося, що не бреше, що усе "парєшаєт", що світ проковтне й змовчить, що Україна мовчатиме. Та й чи буде на момент пуску турбін ота Україна? А путінські грошики, вони не пахнуть, точнісінько як Веспасіанові гроші з податків на сортири.
 
   Вже не буду про "іхтамнєтов": за них Росія дуже довго ще замолюватиме свої гріхи. Не буду про Сирію, про намагання влізти в виборчі процеси в Штатах, Франції, Германії. Не буду про купівлю європейських політиків гуртом та в роздріб. Спробую опуститись до рівня того ж Слєпакова: а як зрозуміє?
 
   Я розумію, що у приматів є така фєнєчка: секс як покарання. Невже б ти, Семене, бувши людиною, царем природи, поліз до дівчини, яка тобі не подобається? Власне, міг би полізти до неї саме тому, що не подобається? А чи поліз би до дєвушкі-трансвестита? У мене не настільки буйна уява, тому вважаю, що ні. І тепер маю якусь надію, що скажу те, що ти зрозумієш. Можливо, мої слова не сподобаються, але це таке...
 
   Усьому світові твоя країна завинила. А над усе- нам, українцям. І якщо вже ти бачиш свою Росію як дєвушку (ти сам сказав, яку та з чим), то нам сам Бог звелів бачити таке: біля вікна до Європи стоїть дебела нібито діваха з калашем за плечима, що, задравши сарафана, тренує дрібну моторику, розминаючи пісюна. Так, щоб вражені європейці бачили цей процес в деталях.
 
   Не кажи мені, скажи сам собі: ти б таку потвору полюбив?
© Саня электрик [21.07.2017] | Просмотров: 6019

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/84

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook