для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Чи й не секрет....


Чи й не секрет....
  - Не розумію Ангела !  - нервував Порошенко,  ну хоч убий- не розумію, парламент є, судова гілка є, армія зміцнюється, нацбанк працює, реформи йдуть, красти розучуємся, але ж ти знаєш  -  не швидке це діло, ну що ще, англійську я опанував і Гройсман - вчиться  ? В чому та сакральна різниця між нами й вами ? Куди рухатись ? Що долати ?
  Ангела задумалась.
- Гайда.
- ?
- Прогуляємося, та не бійся, тут затишно і безпечно.
  Вийшли в парк.
 

 
- Гарно, правда ? А колись же було на місці цього замку..., колгосп гедеерівський. Я чому знаю, бо отам - махнула рукою - недалечко містечко Темплін, де я провела свої шкільні роки. Раз, пам"ятаю, їздили з компанією велосипедами сюди, как это по-гусски, смородину красти - засміялася, - а ти ? шурував в дитинстві по колгоспним садам ? Признавайся !
- Та які сади, Ангела ? Я ж городський, та й батьки, та на біса мені шось красти, як все додому привозили.
- Он як, та справа не в цьому. Ти не звернув уваги, що мій Темплін он там за городами і я тут, не встидаючись, приймаю найпочесніших гостей. А ти, Петре, запросив би канцлера Німеччини до себе на малу батьківщину ?
- Так Тираспіль там зараз, Бендери, та не ті, не подумай.
- Знаю, я ж не перший рік в міжнародній політиці. Тоді десь поруч, наприклад, в Роздільній ? Га ? Мовчиш ? Отож бо й воно, ото тобі і сакральна різниця. Ні Янукович в Єнакієво, ні Ющенко в Недригайлівку, все в Київ та Київ, а облаштувати, я тобі скажу,  спеціальний "Київ" для прийомів  - нехитра справа, це і варварам під силу, ой вибач, партнерам по Нормандському формату.
  Верталися мовчки. Порошенко сопів.
 
Спитаєте звідки я все знаю ? Так осьо:
 
"В распоряжении №107 отмечается: "Назначить Бараненко Наталью Викторовну председателем Раздельнянской районной государственной администрации Одесской области с 22 мая 2017 года со сроком испытания один месяц и оплатой труда в соответствии с законодательством".
Источник: http://censor.net.ua/n440663      
 
...пережива-є...))
© Дюма [20.05.2017] | Просмотров: 3594

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook