для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Українські шльондри


Українські шльондри
Всім нам відомо, що в Україні заборонено займатися проституцією. Але дон Педро Цукеркович, за допомоги свого кума-шістки Стецька, той що Мінстець, змогли протягти та навіть легалізувати за державний кошт один з найогидніших видів проституції, з елементами збочення - порохобоцтво.
Чим відрізняються порохоботи від шльондр? Тим, що вартують дешевше. У всьому іншому немає відмінностей. Так само за придбаний клієнтом час віддаються йому цілком і повністю, говорять солодкі клієнтовому вуху речі та ругають разом з ним конкурентів.
Так само як і шльондра, яка розказує жирному, спітнілому та дибілкуватому клієнтові, що він схожий на підкаченого мачо, розумного та веселого. Так і порохоботи будь-яку дурість свого недолугого клієнта-господаря дона Педро Цукерковича та його мавпоподібного оточення, оголошують стратегічними перемогами та мудрими рішеннями.
Але коли спливає час, шльондри йдуть, забуваючи про свого вже минулого клієнта. Вони йдуть на пошуки нових. Так і порохоботи, коли їм дон Цукеркович припине платити, підуть на пошуки нових клієнтів, бо інакше заробляти вони не вміють та і не хочуть.
© McDonald [07.05.2017] | Просмотров: 2615

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.5/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook