для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Накипіло


Накипіло
В суботу вперше серйозно задумався про еміграцію. Нє, реально, одна справа бувати за кордоном, інша справа, прийняти рішення переїхати туди на ПМЖ.
Ну ким я тут є? Пересічний працівник фірми, яка будує футбольні поля і продає штучну траву в Україні. Добре, не зовсім пересічний, в Україні цьому ніхто ніколи не вчив, тож я один з тих, хто вивчив весь цей процес від А до Z самостійно. Ага, спеціаліст широкого профілю у вузькому напрямку. Впевнений, за кордоном, такі як я не потрібні, але краще підмітати вулицю якось там Мюнхену/Мадриду/Лондону/Ліону ніж те що бачиш тут щодня.
Я вже казав, що ми будуємо футбольні поля. А чи знаєте ви, що для того щоб зробити основу футбольного майданчику і фундамент хмарочоса в Україні потрібна одна і та ж будівельна ліцензія? 3-4 шари щебеню, загальною товщиною 400 мм з одного боку і складна будівельна конструкція з іншого! А що потрібно для ліцензії? - директор і головний інженер з вищою будівельною освітою і до 20 мертвих душ з будівельними спеціальностями. І ось ця хвірма, наприклад Будівельна Компанія "Еталон" з Дніпра, або "Альтіс" з Маріуполю, або "СтройІнвєст" з того ж Дніпра чи "Офісгруп" з Києва, або "СТД", "СМД,.... і тд -інвєст" раптом стає переможцем купи бюджетних тендерів і власних регіонах, і хєр на те що реальних працівників на ній аж 3, директор, бухгалтер і головний інженер.
Розповім на прикладі:
Тендер у Новомосковську, футбольне поле школи №2.
Очікувана вартість 3 500 000.
учасники: ми, наші прямі конкуренти (теж працюють зі штучною травою), "СтройІнвєст" і ще дві якихось хуйні.
За ціною мав виграти наш конкурент з ціеою 2 897 000, що на 1000 менше за нашу, він давав ціну після нас і все одно б переміг. Виконати ту роботу з мінімальною рентабельністю можна було приблизно за 2 600 000.
Об'являють переможця у ПРОЗОРРРРРРРРРРО, і У В А Г А. переможцем з ціною 3 450 000 стає "СтройІнвєст"! Об'яву на сайті вивісили десь о 10, а приблизно о 13 на мій телефон, що на сайті зателефонував міньєджер "СтройІнвєст" і запропонував виконати ту роботу за 2 000 000. Всю цю хрень я описав і надіслав Нєфьодову, Шабуніну, НАБУ і СБУ. Потім я йому дав пропозицію на 2 600 000, він сказав, дорого, а я послав його нахуй.
По перше нахуй, за корупцію,
По друге нахуй, бо взимку такі роботи проводити технічно неможливо! (якщо десь поруч вам зробили щось зі штучної трави під новий рік, гарантую - гроші закопані у землю. Клей працює від +15, або дуже дорогий, котрий ніхто не використовує в Україні, Трава має вилежатись на сонці, щоб стати еластичною перед поклейкою, бо так хвилями і приліплять, і мерзлий пісок з крихтою рівномірно в траву не затреш).
Що ж ви думали, хтось той майданчик відригав під новий рік.
А ще блядь нема нічого краще ніж спілкуватися з такими "Еталонами" чи "СтройІнвєстами",
"А основаніє - ето же простая щебнєвая основа? Ну тагда єво сдєлает наш пастаянний падрядчік. У нєго опит 20 лєт в дарожном страітєльствє, ето он тєм болєє сдєлаєт!"
СУКА, БЛЯДЬ, 20 лєт опит в чому? В ДОРОЖНОМ СТРОІТЄЛЬСТВЄ? Де блядь ти сука дороги в Україні бачила? Який там сука досвід?
Ось вам результат будівництва тришарової ущільненої щебеневої основи від досвідченого будівельника українських доріг, ми просто мали вирівняти верхній шар:
https://www.youtube.com/watch?v=wf6LvNVUu5w
От якщо блядь, у тебе зуб болить, то ти ж ідеш до стоматолога. А чому не до проктолога? Проктолог теж сука, лікар і у нього 20 років стаж у медицині!
Це я сьогодні поспілкувався зранку з "Еталоном", на жать, замість хорошого поля зі спортмайданчиком на жм Парус у Дніпрі буде казна що, бо "еталон"на прокладка між бюджетом (депутатом) і виконавцями робіт вирішила замість гумових плит під воркаутом постелити брущатку. Бо дешевше! Уїбать би її разом з тим депутатом тою брущаткою!
Короче настрій пиздець!
А ще зі мною скрєпами ділились на вихідних. В принципі на шахтарському сході їх всього три.
1. Ахмєтов святий, равноапЁздальний, бо він шахтарям платить, кормілєц їхній.
2. Тарифи і курс долара піднімають "ваші", тобто "мої", "наші" - постмайданні,  Порошенки, Яценюки, Гонтарєві і Гройсмани. Ахмєтов тут ні при чому і профітів з цього не має жодних, бо на це є Скрєпа №1.
3. Зі мною погодились, що міняти треба систему, а не лише януковОщів на Порошенків, але за їхньої умови: нова система має складатись повністю з людей Ахмєтова, бо Скрєпа №1 нєпоколєбіма. Скрєпа №1 для них авторитетніша за 10 заповідей!
І на останок цитата із Скрєпи пенсіонера "при януковичу я на 4000 більше міг купити чім щас, буду за регіони голосувать, при них луччє було!"
Я вже в ах#є від тих,  кого вони оберуть!
Реальне життя показує, що Порошенко і БПП з НФ прийшли до влади, щоб зберегти ядерний електорат партії ригоАналів.
"Лупайте сю скалу!" заповідав Франко. Пане Іване, де брати сил?
 
ps. Доречі фото - не фотошоп. То так донбас всіх зустрічає. Село "Іскра" на трасі Запоріжжя - донецьк. Як там у януковоща "фсьо будєт дамбас!"
© Dmitro Maximik [05.04.2017] | Просмотров: 9780

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/58

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook