для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Новини Задзеркалля - 3 (Ревю)


Новини Задзеркалля - 3 (Ревю)
З ранку боліла голова. Тож сів читати новини.
У Львові поліція заарештувала злочинну групу з 15 осіб. Ні, у Львові злочинці заарештували групу з 15 поліцейських. Знов ні – у Львові 15 поліцейських заарештували злочинну групу. Ага, нарешті – у Львові злочинна група з 15 поліцейських заарештувала сама себе.  Принаймні зрозуміло, що:
    -Відсутність «мусоросжигатєльного» заводу і закриття звалища у Львові мають неочікуваний побічний ефект. Проблема утилізації мусора дійсно стоїть у Львові дуже гостро. Може час всією громадою скинутись Садовому на відкат, якщо вже інвестори такі нездогадливі?
   -Міністр собаков ще не відписався у ФБ, але вже відомо, що винна у всьому «Свобода», яка дискредитує успішну реформу поліції і посилено смітить у Львові, користуючись відсутністю звалища.
   -Треба читати новини з якогось одного сайту, а то ні біса не зрозуміло.
Московія нарешті показала свій новітній винищувач Міг – 35. Він виявився модифікацією прийнятого на озброєння ще у 1978 році Міг -29. Ефекту невидимості досягнуто ретельним підбором фарби під колір неба.
   Спікер Ради Пагубій відвідав Японію. Три японських перекладача вчинили самогубство.
Вальцман розкритикував безвідповідальних людей, які 22 роки обіцяли добудувати метро у Дніпрі і нагадав, що зараз його черга це обіцяти.
Гройсман запросив організаторів блокади на перемовини. З цієї нагоди депутат Парасюк вже придбав нові чоботи.
Депутат, впійманий на подвійному громадянстві, терміново визнав провину і вніс законопроект про легалізацію подвійного громадянства. Молімося, браття, щоб «правоохоронці» не викрили ненароком якогось депутата – педофіла…
Встановлено, що блокаду Донбасу організував Ахметов. Принаймні – бандити погрожують розграбувати саме  його підприємства, якщо блокаду негайно не буде знято.
Нафтогаз оголосив, що плани по зниженню ціни газу на 40% зірвано безвідповідальною блокадою ОРДЛО. Чому мовчить НБУ. Невже блокада не перешкодила знизити курс долара до 8 гривень?!
Підпільна коаліція поповниться новою партією, що цілком логічно, бо справжній підарас – підарас в усьому.
Київські «понти» розшукують шоколадного грабіжника… Дивно – не помічав, щоб він ховався… Може вони сліпі?
З метою зниження кількості заручників фахівцю із звільнення заручників заборонено вїзд на окуповану територію.
Інформаційні атаки на Гонтареву  здійснюються за вказівкою Президента, оскільки саме він призначає і звільняє голову НБУ. Таким чином Вальцман намагається допомогти собі прийняти важливе рішення.
На місце ще не звільненої глави НБУ вже вишикувалась черга фахівців: Яценюк, Ющенко, Тігіпко… Так виглядає люстрація по-українськи! Іншим претендентам з великою кишенею на животі варто поспішити – пропозиція обмежена у часі.
На посаду керівника люстраційного департамента претендують 13 осіб. Майже всі вони потрапляють під дію Закону про люстрацію. Залишилось визначити – кому з них ця посада потрібніша.
У Швейцарії здійснив вимушену посадку російський літак. Швейцарці не спроможні зрозуміти, що у літака Аерофлоту дим – не ознака аварії, а конструктивна особливість.
В Україну йде різке потепління. Олігархи узгоджують формулу нарахування комунальних платежів  за сонячне тепло.
Три рішення, прийняті Фондом енергоефективності, дадуть змогу знизити витрати на гарячу воду і опалення втричі. Як примусити цей фонд прийняти ще хоча б 5-6 рішень?
Жителя Саратова засудили до 160 годин виправних робіт за критику «ватників» у мережі. Оскільки підсудний визнав провину,  він має встигнути за цей час пошити 32 ватника.
Зрозумів, що зранку голова в мене ще не боліла…
© Vladimir Mytus [27.02.2017] | Просмотров: 8130

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.3/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook