для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Єгор Соболєв заплутався в ідіотизмах


Єгор Соболєв заплутався в ідіотизмах
Ось тікишо:
Ідіотизм, який щойно стався в Парламенті навіть мене, навіть після трьох років роботи в умовах клептократичної більшості, вбиває.
Розказую.
І розказує нам про те, як клептократична більшість насрала на правильних аудиторів НАБУ з США і ВБ.
 
Пане Єгоре! Ви вже три роки тусуєтесь серед клептократичної більшості. Невже трьох років стало замало щоб пересвідчитись, що горезвісна клептократична більшість ВР є цілком адекватною, а от Ви, як виглядає, постаєте таки неадекватом.
 
Чому клептократична більшість є адекватом? Тому що вона діє на користь стабільності автократичної системи, важливою частиною якої вона є.
 
А чим там займається пан Єгор? Він намагається вмонтувати в автократію фрагменти демократії. Йому чомусь не спадає на думку, що ці дві системи - автократія і демократія - несумісні одна з одною. Вони є альтернативними одна до одної.
 
Той, хто намагається вмонтувати в автократію "призначення за конкурсом", є ідіотом. Тому що навіть якщо припустити, що конкурс відбувся цілком прозоро і повністю "демократично", то все одно через деякий час після призначення імярек або стане правильним елементом автократії, але буде усуненим. Де зараз наші грузинські ідіоти?
 
Той, хто намагається створити незалежну (від Президента?) судову систему, є ідіотом, тому що судова система є головним гарантом стабільності авторитарії і авторитарія не допустить реальної незалежності суддів від Президента і його ставлеників.
 
І т.д.
 
Отже, пане Єгоре. Заспокойтесь. Ідіотами є саме такі ідіоти.
 
Чи можна позбутися ідіотизму? Поточним громадянським активістам зробити це дуже важко, бо вони не бачать альтернативи авторитарній системі. Вони будуть або "поліпшувати систему реформами", або "тиснути на можновладців". Треба визнати, що певна користь від такої активності є, і вона полягає в тому, що завдяки означеному ідіотизмові нові покоління мають перед очима приклад безпорадності старого активу в його спробах "змусити владу працювати на країну", адже авторитарна система не для того існує.
 
Проте, є спосіб стати неідіотом. Для того слід зрозуміти, що не втручанням в спосіб функціонування авторитарної системи, а вимогою до системи залишити суспільству більшу частку сукупного доходу країни для того, щоб збільшити частку трудового середнього класу ..
 
Збільшення частки трудового середнього класу буде мати наслідком виникнення самоорганізованого суспільства і самовправних територіальних громад. Не зразу, але невідворотньо.
 
Інакше країна не підніметься.
 
І не оздоровиться.
 
І не засяє.
 
© Карт [23.02.2017] | Просмотров: 1143

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.1/23

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook