для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Новоросія не похована


Новоросія не похована
Новоросія не похована.
В різного типу ЗМІ, різного типу експерти, анал ітики, а також державні, типа діячі з різних сторін запевняють нас, пересічних, посполитих та маленьких українців, що проект "Новоросія" провалився. "Гуляй рванина от рубля і више!" Москва в розгубленості. Не знає як вийти із стану загрузлого в гузні, що робити з Дамбасом. А тут іще Дональд Дак, вибачайте, Трамп теж абманул ажидания Кремля і Жіріновского. І в підсумку здається: санкції не знімуть, стагнація економіки Кацапстану продовжиться, треба тільки чекати коли пропливе.
Смію завірити вас, хлоп'ята та дівчата, і вас, тих хто на бронепоїзді барижному, що це не так.
Такий сценарій не відповідає ні традиціям Московії, ні характеру закомплексованого з дитинства, малого чоловічка. Пригадаємо найближчу історію – Чеченсько - Російські війни.
Перша війна завершилися яким, не яким, але миром. З потугами.  Але завершилася. Напруга поступово розсмоктувалася. І тут до влади несподівано приходить миша…пардон кріса. Провокації, вибухи житлових будинків, істерія в ЗМІ тощо. І в результаті Чечня розгромлена. "Не считаясь с жертвами". Загинуло, по різним оцінкам, до 150 тис. мирних жителів. Головне в цій справі – найти привід. Спровокувати.
Розробка плану по "принуждению Грузии к миру" почалася в 2006 році. В 2007 році Кріса затвердила план стратегічних навчань "Кавказ 2008" з основним завданням "принуждение к миру". Про що 15 липні 2008 р. прес-офіцер МО РФ і сказав, що одним із завдань навчань є це "принуждение". Спровокували Грузию постійними обстрілами мирних поселень грузинів, поки запальний Саакашвілі не дав команду відповісти "Градами". А за тиждень до цього моменту російським військами були захоплені і тунель і перевали.
Севастополь планувалося захопити ще у 2008 році. Треба було привід. Привід з'явився в 2014 р. І захопили весь півострів.
Із Донбасом вийшло не так, як планувалося. Кріса не очікувала такого патріотизму і самовіддачі від українців. и відмовилася вона від ідеї новоросії. Думаю, що ні.
Як відомо з російського ТВ, у  сепарів біля 700 танків. Танк, це наступальна бойова техніка. Створювався танк в часи 1 Світової війни для прориву ворожої оборони. Потім були піхотні (для супроводу наступаючої піхоти) і крейсерські (для дій у глибині оборони супротивника). В 50-х прийшли до основного танку. Але його призначення не змінилося.
От і виникає питання, для чого 700 танків (практично дві радянські танкові дивізії).
Виходить для днрлнр планують не оборону. Для оборони треба навпаки, як найбільше протитанкових засобів.
Де концентруються ці танки? На яких напрямах? Чи відстежує наша розвідка їх переміщення? Що потім не виявилося пізно.
З моєї точки зору найбільш ймовірний напрям основного удару вздовж дороги Курахово – Гаврилівка - Покровськеі у напряму Запоріжжя, не заходячі в місто.
В подальшому охоплюючи українські війська в секторах "В" і "М" Василівка – Мелітополь.
Допоміжні удари наносяться в напрямку Маріуполь і Волноваха.
Перерізані шляхи забезпечення. Природна перешкода Дніпро з Каховським водосховищем.
Це теоретично. Не знаючи розподіл (реальний) сил і засобів.
З Криму із знаками розрізнення днрлнр, назустріч військам сепаратистів, виступлять російські війська, як би добровольці.
Треба привід. Сьогодні чую зранку по радіо, шо зафіксовано в колоні гумконвою машину РХБ (радіаційної, хімічної та бактеорологічної розвідки).  Питаю, а для чого?
Для приводу почати вторгнення. В населеному пункті, підконтрольному сепаратистам підірвуть боєприпас (гарматний, мінометний, від РСЗО) начинений чимось, що дуже не подобається "мировой общественности". Ось і привід не тільки для початку наступу сепаратистів, а і для відкритого вторгнення рашки. І тут Донбасом, може і не обмежитися.
Путін ніколи не залишить ідею Новоросії. Це для нього поразка. Прийдеться злазити з білого ватного коня.
© Meritus [21.02.2017] | Просмотров: 2925

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook