для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Хто такий Ахметов?


Хто такий Ахметов?
Я не знаю, чи хтось (з тих, хто міг) навмисно вчинив побиття студентів 1-го грудня 2013? Підніс сірника до купи сухої ненависті українців до банди донецьких, що прибирала до рук всю Україну .. Не знаю, тому що те побиття могло бути просто природною реакцією донецьких управителів на спробу суспільства стати гравцем в своїй країні.
 
Містерія "Майдан" завершилася втечею донецьких з Києва. Втекли всі знакові фігури, окрім Ахметова і декількох договірних персонажів для Опозиційного блоку. Далі йдуть мої спекуляції.
 
1. Основні підприємства індустрії Ахметова знаходяться на Донбасі. Чи були у Ахметова підстави очікувати (навесні 14-го) від інших членів олігархічного клубу непереборного бажання порвати на шматки бізнес послабленого колеги? На моє уявлення - так. Той же пан Бєня яскраво продемонстрував такі наміри. Можливо, пан Бєня мав на увазі поділити Україну на двох з іншим фартовим олігархом. Але чомусь не склалося.
 
Отже, за логікою обставин Ахметову залишалося сховатися в Донбасі, де багато чого склалося не так, як в решті України. І цей його інтерес збігся з намірами Путіна замутіть "Новоросію". Тепер частина підприємств комплексу Ахметова перебуває на території ОРДіЛО.
 
2. Отже, з одного боку, Ахметов став частиною ОРДіЛО, з іншого боку, орділівські орки з часом перетворюються на голодних хижаків, яким кортить відхопити у Ахметова його активи на їхній території. Та й для Путіна Ахметов не є "своїм". Отже, справи найбільшого капіталіста України виглядають кепськими.
 
3. А тут як раз виникло гучне тіпа народне блокування. "Тіпа народне" означає, що, як виглядає, в ньому збіглися інтереси політичних партій і політичних персоналій з настроями в середовищі військових. Можна припустити, що після трьох років війни наші військові остаточно сприймають ОРДіЛО як цілком ворожу територію. Ворога треба ізолювати, потім перемагати, потім зачищати від нього територію. Такою є логіка звичайної війни.
 
Разом з тим, блокада сприяє подальшому опусканню Ахметова як олігарха.
 
Отже, блокада виконує дві функції: руйнує індустрію ОРДіЛО, послаблюючи його як ворога, і зменшує вплив Ахметова як олігарха.
 
4. Звичайно, що послаблення Ахметова є фактором дестабілізації авторитарної системи. Решта олігархів має відчувати певне роздвоєння. З одного боку, можна було б поживитися з активів жертви, з іншого боку, країна заходить в смугу нестабільності, де вже ніхто нічого не гарантує.
 
  
© Карт [19.02.2017] | Просмотров: 3548

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/30

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook