для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПОЛІТИЧНА АНАТОМІЯ


ПОЛІТИЧНА АНАТОМІЯ
ПОЛІТИЧНА АНАТОМІЯ
Посібник для середнього класу.

 
Видання друге, виправлене і доповнене.
Допущено Міністерством освіти і науки України всього за 3500 доларів.
Зам. 1112365-NN  Тираж – скока нада?
Рекомендовано для вивчення дітям старшого шкільного віку вікової категорії від 16 до 60 років.

 
Дорогі діти!
З курсу загальної біології та анатомії людини ви вже знаєте про різноманіття життя на Землі та будову основних живих організмів. Ви знаєте, діти, що людина розумна – гомо сапієнс – виникла багато років тому назад, але з плином еволюції, найбільш розвинуті представники гомо сапієнс еволюціонували у гомо політікус. У цій книзі ми вивчимо анатомію найвищої у трофічному ланцюгу істоти, вершини еволюції – людину політичну, гомо політикус.
 
Отже гомо політікус – політик.
Деякі помилково вважають, що політиком не народжуються, ним стають. Однак, це не правда. Останні 10-15 років переконливо показують, що стати політиком, якщо у тебе не було родичів в обкомі, міськомі, райкомі Партії, чи, хоча б, Комсомолу – не можливо. Високе звання Політика треба заслужити, або народитись у зграї Політиків. Бувають, звичайно у стадах політиків і Мауглі, яких виховали у своїх диких джунглях люди, але ці Мауглі важко приживаються в зграях політиків, бо люди закладають їм свої хибні поняття і якості – доброту, чесність, порядність, здатність дотримання свого слова, хоробрість – одним словом, те що дуже заважає основним інстинктам політика.
 
Гомо політикус поділяються на два підвиди: «гомо політікус вульгаріс» – звичайні політики, «гомо політікус еліт» – еліта. Ареал проживання  практично точно відповідає їх місцям випасу, а пасуться вони на бюджетах: вульгаріс – на місцевих, еліта – на загальнодержавному.  
 
Тепер розглянемо докладніше частини тіла гомо політікус вульгаріс і гомо політікус еліт:
 
Голова.  Верхняя частина тіла політика. Служить для демонстрації по телевізору. Поділяється на дві частини – передню і задню. Передньою торгують. В соновному нею торгують по телевізору і в сесійних залах. Від успішності торгу залежить раціон політика. Якщо торгує слабо і не по всіх каналах – буде, як дурак, жити на одну депутатську зарплату і мати одну машину і квартиру в Києвї (Да он лох! Нічьо нє рєшаєт! Хулі к німу ідті – валі напрямую к Папє (Мамє).   На задній частині голови політик спить, розмножується і пересувається у просторі, спершись на підголовник автомобільного крісла. Деякі вчені схильні надавати голові не зовсім властивих функцій – мислення і комунікації. Однак, подібні атавізми дуже рідко зустрічаються в популяції гомо політікус, що дозволяє твердити, що голова, крім вищенаведених функцій може мати тільки одну – декоративну.
Слід відзначити, що функцію наближену до мислення у політика виконує референт (помічник) або політолог (політтехнолог) – спеціальні симбіотичні організми, які формують  інформаційні приводи, шляхом ретрансляції текстів з паперового носія через ротову порожнину політика і мікрофон у ефір. Подібність даного процесу з мовленням і мисленням наводить деяких учених на хибні уявлення про здатність «гомо політікус» до цих атавістичних, притаманних тільки нижчим гомо сапієнсам, функцій.
 
Шия. Шия служить для просторового орієнтування передньої частини голови. Нервові рецептори на шиї тонко відчувають наявність/відсутність такого подразника як теле- фотокамера і відповідним чином орієнтують голову так, щоб товарна її частина була якомога вигідніше представлена в кадрі. Шийний відросток (краватка, галстук) наявний у самців "гомо політикус" і служить для точної ідентифікації його соціального щабля у стаді та місць випасу. Чим дорожча краватка, тим краще пасовище у її господаря. Наукою доведено, що краватка вартістю не менше 100 доларів не може належати тому, хто пасеться на місцевому бюджеті. Окрім цього, шия служить для намилення. Намилення шиї може відбуватись у двох випадках:
1) коли недостатньо якісно проведено процес окозамилення "політикус вульгаріс" "політикусу елітарісу";
2) при неякісно проведеному акті прокто-орального контакту*
 
*прокто-оральний контакт - акт прокто-орального контакту має вирішальне значення в спільноті гомо політикусів. Як правило відбувається по схемі орос вульгаріс - проктос елітаріс. Від якості проведеного прокто-орального контакту залежить просування по соціальній ієрархії особини гомо політикуса. Відбувається незалежно від статевої приналежності гомо політикуса і у будь-який період року. Небажання гомо політикуса вступати у такого виду контакт, або невміння його якісно проводити вможуть призвести до фатальних наслідків - аж до політичної смерті гомо політикуса.
 
Руки одна з найважливіших частин тіла гомо політикуса. Часто проявляють самостійну ініціативу. Мають виражений хапальний рефлекс - хапають все, до чого дотягуються. У випадку, коли хапають забагато можуть бути битими, однак, таких фактів науці відомо мало, через те, що вдало проведений прокто-оральний контакт значно розширює межі можливостей пересічного гомо політикуса. Ще одною яскраво вираженою властивістю рук гомо політикуса є те, що вони постійно сверблять. Подібного роду зуд, гомо політикуси вгамовують за допомогою чудодійних компресів з грошових знаків або шляхом накладання рук на керівні важелі.
 
Яйця. Яйця підступні. По-перше від них можна одержати колаптоїдний стан, по-друге, при всьому різноманітті політичної фауни України, яйця є тільки в Тимошенко. У інших особин яйця виявити не можливо. Вірогідно, виявити яйця не можна через те, що вони не пальпуються у складках жиру, або через здатність гомо політикуса до мімікрії, однак, факт залишається фактом - попри гіпотетичні припущення деяких науковців, наявність яєць у представників політичної фауни України (окрім Тимошенко) не доведена.
 
Жопа. Самостійна і самодостатня. Існує окремо від політика. Нею політик відчуває. Це і є те саме шосте чуття, яке так довго шукали всі від патологоанатомів до магів-окультистів. Жопа здатна творити чудеса. Вона настільки тонко відчуває шухер*, що якщо науковці навчаться накладати віртуальну цифрову маску шухера на сейсмічні процеси, то жопою пересічного політика можна буде відчути зародження цунамі в Маріанській западині за два тижні до виникнення землетрусу. Жопа - основний робочий орган політика. Як правило, все робиться через неї. Жопа має властивість приходити несподівано. Часто з її приходом наступає новий рік. Жопа всеоб'ємна. Політики здатні поширювати жопу на навколишнє середовище шляхом проведення певного процесу через неї. Наприклад: виконуючи просування України до Європи своїм традиційним методом (тобто через жопу) політикам вдалось успішно створити жопу в Україні. Жопа це сила політика. Жопа - сакральний символ і орган концентрації життєвої сили. Немає нічого страшнішого для політика від відчуття того, що його візьмуть/взяли за жопу. Взятий за жопу політик стає ручним і виконує будь-які забаганки того, хто тримає його за жопу. Найболючішим покаранням (після відлучення від бюджету!) для політика є "дістати по жопі". Жопу бережуть. Її обережно перевозять на останніх моделях "мерседесів" з масажними сидіннями і підігрівом. Згідно гігієнічних норм, мерседес слід міняти не менш як один раз в три роки інакше жопа губить свою чутливість, що для політика - смерті подібно.
 

*Шухер - перманентний стан політика. Політик готовий до шухера постійно. Шухер, як правило, приходить перед жопою, а жопа - перед 3,14здєцом. 3,14здєц підкрадається непомітно і якщо б не шухер, який відчувають жопою, політики б не паслись на бюджетах, а це страшніше за політичну смерть - це реальний 3,14здєц.
 
Ноги. Ноги - рудимент. Раніше вони служили для переміщення організму політика. Але з часом, в міру руху політика догори по трофічному ланцюгу політсфери, ноги майже втратили функцію переміщення організму у просторі, так як на далекі відстані по горизонталі політик переміщається на задній частині голови, спершись на підголівник автомобільного чи авіакрісла. По вертикалі політик переміщається за допомогою прокто-оральних (лінгво-ректальних) контактів, та рук, якими він може брати за жопи інших політиків (у випадку недоцільності лінгво-ректального контакту). Фактично, на сучасному етапі еволюції, ноги політика відіграють рудиментарну роль при переміщенні на близькі відстані (аналог у дикій природі - ласти моржів, тюленів іт.п.) Такого виду переміщення дуже дратують політиків, бо через ноги сильно навантажується імідж*, що сповільнює процеси метаболізму бюджетних коштів в організмі політика, через можливе обмеження доступу до бюджетів всіх рівнів.
 
*Імідж - важлива комплексна ознака гомо політикуса. Імідж набувається в зграї. Існують також методи набуття іміджу через піар, який формують журналісти. Журналісти - організми, які заводяться у несподіваних місцях політсфери. Як правило ведуть паразитичний спосіб життя на тілах гомо політикусів, живляться рештками бюджетних коштів, які лишаються після освоєння бюджету політиками. Натомість виробляють солодкі органічні виділення - піар - у вигляді текстів/картинок для біомаси, які й формують імідж. Фактично, при вдалому симбіозі, журналісти дуже швидко еволюціонують і видозмінюються у референтів, політологів і т.п. Однак, існують і журналісти-мутанти. Шкідники, які не бажають живитися рештками бюджетів і живуть на підножному кормі. Вони випускають компромати - речовини які з різною ступінню ефективності можуть руйнувати Імідж. Останній тип є дуже небезпечним для політиків, і, врахоючи, що паразити-мутанти заводяться на тілах політиків від недотримання особистої гігієни, політики змішені заводити собі звіряток-чистильників - рєбята, пацани, піхота, танки, орли, мєнти - які досить ефективно борються з мутантами-паразитами, живлячись тими ж крихтами з бюджету, що й референти-політологи.
 
Шлунок. Шлунок в гомо політикуса орган зору. Шлунок бачить далеко, багато і значно більше ніж може перетравити. Шлунок органічно доповнює жопу - ні в якому разі не навпаки!, так як жопа переробляє всі сигнали органів чуттів, у т.ч. шлунка. Одна з основних функцій шлунка - сито відригувати після освоєння бюджетних коштів та чергової зустрічі з виборцями. По якості відрижки вищестоячого гомо політикуса, жопа нижчестоячого по стадній ієрархії гомо політикуса, здатна вловити найбільш вдалий момент для лінгво-ректального контакту. Це надзвичайно важливо для покращення раціону нижчестоячого гомо політикуса і освоєння ним більшого бюджетного пасовища.
 
Печінка – надзвичайно вразливий орган політика! Загальновідомо, що політик не може довго жити без алкоголю. Печінка середньостатистичного політика здатна утримувати і накопичувати алкоголь, щоб постійно підтримувати його загальний рівень в організмі. Якщо в печінці політика не буде алкоголю, то там заведуться печінкові паразити, які й будуть їсти печінку політика. Науці відомі наступні печінкові паразити, які сидять в недостатньо заспиртованих печінках політиків: діти, жінка, теща, колеги, однопартійці, виборці, мова, закони, відкати.
Політик постійно повинен пильнувати за нормальною заспиртованістю печінки. Якщо вчасно не залити печінку алкоголем – крім печінкових паразитів у політика може прокинутись страшний і невиліковний, як герпес, вірус совісті. Совість гризе. Вона починає з печінки, потім виїдає шлунок і вражає серце. І тільки тренована жопа і стадне відчуття інших політиків, які вчасно наллють інфікованому вірусом совісті, цілющу дозу алкоголю, можуть врятувати політика від страшних вчинків – відставки, щирості, правдивості, політичної смерті. Печінка росте з професійним ростом політика. Ідеальний політик складається тільки з печінки і жопи. Печінкою такий політик перетравлює і спілкується, а жопою – відчуває і думає. Такий політик безсмертний.
 
Нервова система – периферійна жопа. Основними функціями нервової системи є:
нервовий крик, нервовий тік, нервовий понос та істерика. Істерика – захисна реакція організму політика на зовнішні подразники. Істерики є контрольовані  («она утонула», «от мертвого осла уши», «справедливість є») і неконтрольовані («козли, каториє мєшают жить», «Донецк порожняк нє гоніт!», «не чіпайте моїх хлопців!»).
 

Мозок у дорослих особин не виявлено, так як функції наближені до мислення виконує референт, а решта функцій виконує жопа.
Канаріс [22.05.2008] | Просмотров: 4669

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/13

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook