для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Могадішо то не Мінськ


Могадішо то не Мінськ
Убілі гіві! І хер на нього!
Мене одного покоробила сама суть новини "терорист михайло толстих, більш відомий на прізвисько "гіві" був убитий у своєму кабінеті (!) на базі батальйону "сомалі" (!) пострілом з ручного гранатомету"???
Повоював у Авдіївці, повбивав наших хлопців, повернувся на базу і там його свої ж прибили.
Альо СБУ! Військова розвідка ЗСУ!
де та база "сомалі"? Не у Могадішо, лядь, а у Донецьку! і координати мабуть відомі, якщо не відомі вам були координати - застрельтесь нахєр, не витрачайте народні кошти.
а хто на вашу, ніхєра не авторитетну думку, там знаходиться? Ботани - філателісти? - хєртам, терористи!
А чому після того як те "сомалі" повернулось на свою базу з Авдіївки не розхерячити її було вщент? А ще краще під час боїв за ДАП! Скільки наших хлопців залишилось би живими!
Воно ж конєшно, там "мінський договорняк" і бізнес партнери!
Але є одне АЛЕ!
Американці розхренячили пів Афганістану, бо там бази талібів!
Американці і росіяни перетворили Сірію на руїни, бо там ІДІЛ на думку США і тому що росіяни інакше не вміють - руки і голова зі сраки стирчать.
Ізраїль знищує бази ХАМАЗу і Хезбола прямо у міських кварталах Єрусалиму і Гази!
А у нас "мінські домовленості"! Чи у речників ЗСУ язик не повернеться сказати "напередодні влучним артилерійським ударом було знищено базу терористичної організації "сомалі". Інформація про знищення ватажка терористів уточнюється". Де там, ми маємо слухати один і той же текст, " за минулу добу загинуло __ українських воїнів, поранено __ бійців"
 
ps. звідки у мене таке відчуття, що за рік-два так само знищать захряченка і плятніцького. За тим десь у Гаазі українцям пояснять, що то була "гібридна напівгромадянська війна", моторолу, гіві і захряченка посмертно засудять до по-життєвого за злочини проти людяності, можливо ще якогось Васю Пупкіна з Донецьку і Василя Пупенка зі Львову (х-ло має показати своєму бидлу, що й бандерівців засудили). А нам з вами залишать амністованих гівьонишів, руїни бамбасу і будівельну компанію "Альтком" Богі Колєснікова, готову відбудувати той бамбас за наш з вами кошт.
 
pps. СБУ винайміть казкаря якогось, хай вигадає правдоподібну історію про ваші подвиги на війні. А то поки що все що пригадується у ваш актив - врятоване життя Шокіна при пострілі з тепловізору, збережена вага Тосика Геращенко і звільнення Богданова.
© Dmitro Maximik [08.02.2017] | Просмотров: 4552

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook