для старых юзеров
помнить
uk [ru]

СЛЬОМ -234


СЛЬОМ -234
Чого писати про проблеми - у нас їх нема. Кохана влада здійснює кардинальні реформи для заможного життя народу в майбутньому, пом'якшуючи їх вплив на населення зараз: тут вам і 3200, і субсидії, і унікальна можливість безкоштовно дихати і виглядати з вікна. На решті території - ефективне управління дружньої країни: тут вам і демонтаж застарілих заводів та фабрик, утилізація металолому, зменшення популяції алкоголіків.  А тягар у минулому для бюджету - Крим - взагалі переписали поки що на Росію, ну щоб нам легше було. Чи не парадіз?
 
Так шо обмежимося мєлкими темами.
Сьогодні про вєлікого Сталіна молвимо слово. Товарищ Сталін, як усі знають,  був людожер і вбивця. Я не про те. Я про тактіку. Умів товариш Сталін знаходити союзників - будчи таким же людожером як Гітлер, примудрився стати голубом миру в очах всього світу і пересварити проклятих капіталістів-імперіалістів між собою, отримавши від кожного вигоду. От цьому треба вчитися навіть у людожера.
 
Я це до того, як недолуго діє нинішня влада,  прискорюючи своє падіння, не турбуючись навіть про своє фізичне виживання. По-перше, примудрилися економічними реформами  конвульсіями визвати ненависть в народі, з величезної  першотурової підтримки вийшло шоу "Миздобул -2 ілі новиє приключенія любих друзєй". І коли на той час ( у те врем'я кому більше подобається) були ще якісь резерви та запаси економічної міцності (хто був прем'єром - всі пам'ятаємо), то зараз народ панькатись довго не буде - позапихає наградні пістолети (а декому і кулемети) ректально.
 
Мочим опозицію, так шо  і Трампа вимазали у гівні. Біля туалету, відітілі, президент США зустрівся з Тимошенко. Юля до ваших гівнометів звикла - звично пригнулась і всі ваші говногранати попали у Його Високоповажність.  Туалетне каченя - Дональд. Патент Мінстеця. Тепер ще й мінус Штати (принаймні, для ПОПи) - Трамп особисті образи, навіть мимовільні, терпіти не буде.
 
Аваков кажуть, захопить владу, буде  хунтой. Хто його з беркутнею-титушнею міг би стримати? Добробати, ветерани АТО. Їх пиздить беркут, гарант мовчить. Активістів Майдану, патріотів з добробатів запроторюють до СІЗО. А, блять, суддю-вбивцю шанобливо відпускають до височайшого позволєнія його навіть затримати від вищої ради такихжекозлівяківін. І  Коли Аваков буде відбирати владу у ПОПи своєю аброськотітушнею, ніхто не рипнеться захистити, але чимало народу потопчеться на жирному політкістяку.
 
Блокада торгівлі - вигіднюча тема: очолюй і буде тобі щастя, ще й заробиш. Так ні, все пересцяти, оббрехати, підбурити власними руками (чи то руки взагалі!) купу людей. Я вже писав колись про дитячі подарунки: при ригах профспілки зобов'язувались купувати гівноконті, але діти отримували те безкоштовно. як символ дитинства. Та навісь бюджету чи профспілкам рошен - тобі ж вигідно буде. Ні, блять.
 
І так по всім пунктам. Проти всіх. Барига, жлоб, самодєржец, крадун, бєздєльнік. Миздобул-2. Труси натягни. Або хрестика знімай. Але шось роби, бо останешся один, як рошен на цідилці.
 

Тож тема:  хто нам союзник у світі (ну, а щоб ширше тема, хто  "союзник")?  Нам - мається на увазі українська нація, а не барижна влада.  
 

І трохи про ажіотаж навкруги СЛЬОМУ. Спасіба рекламній агенції "Собачка Панина" -  завдяки голосному гавкіту Сльом нинче в тренді. Круги пішли, розкрутка удалась. Директор агенції Олексій Панін повідомляє, що під час піар-акції ні одне животне в паганому смислі не пострадало (ну, може, трошки в харошом смислє).  Получивши законну кістку, тузіки трохи по інерції ще погавкали не по тємі, прийшлося попросить одвернуться грінпісю та посадить зграю тварин на ланцюжки ненадовго (дяка  Завгоспу Дурдому).
 
Зауважу від себе про Правила: коменти можуть бути не у віршованій формі, але не у вигляді образ (хай і без матюків), не у вигляді  базару не по темі взагалі  або  вихопленні з контексту дописувачів невдалих фраз і засмоктуванні їх до повного самозадоволення. Для цього є карамельки у мінстеці.
Крім віршів на конкурс, поети можуть в коректній формі обмінятися враженнями, думками і т.п. Скаржитись у Правила на іх порушення на Сльомі можуть всі, а не тільки ведучий. Тобто, все як у Дурдомі взагалі - Сльом же його частина.
Розігріваючі  фотки або відео від Клапейрона мають вже давню традицію і завжди доречні та бажані на Сльомі, на відміну від щотижневої тічки чотирилапих працівників АП.  
 

Девіз конкурсу:
Зранку — на ДУРДОМІ, ввечері - в кожному домі.
  
Правила:
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного (!!!) вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня ведучим щосереди.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підводяться у п'ятницю зранку (якщо зможе підвестися ведучий).
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф (все одно ніхто не читає ці правила).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться з кількості кліків "згоден" під конкретним постом (опція "не згоден" до уваги не береться).
За однакової кількості голосів, перемагає вірш, котрий викладався пізніше.
7. Переможець, як уже говорилося, отримує титул кращого Слемака і має проводити наступний конкурс.
Тобто в середу він раненько встає, викладає ІМХО з назвою "Сльом", в якому містяться ось ці правила і тема.
8. Ведучий НЕ МАЄ ПРАВА викладати конкурсні вірші ( але  їдкі коменти — може)
 

Слава Україніukr
© олекса.БЦ [08.02.2017] | Просмотров: 2377

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.6/21

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook