для старых юзеров
помнить
uk [ru]

БАФ VS МАФ


БАФ VS МАФ
У Дніпрі на ринку мікрорайону Кам'янський, колишній Фрунзенський, відбулась чергова битва з МАФами. Шановний читачу, автор повністю підтримує знесення всіх незаконних споруд, особливо, якщо це сарай з напівгнилими овочами чи іржавий контейнер з тухлою рибою. За останні років 4 - 5 у Дніпрі кіосками неконтрольовано обросли не лише ринки, кінцеві зупинки, а подекуди МАФи почали з'являтись у дворах багатоповерхівок прямо на тротуарах або дитячих майданчиках. Цікавим є метод їх встановлення - увечері не було, а зранку на роботу йдеш, а тут "Фрукты - овощи"! Якщо раніше казали, що більшість пограбувань відбувається між 2-ю ночі і 5-ю ранку, то тепер інша прикмета: МАФи з'являються між  2-ю ночі і 5-ю ранку.
Знесли незаконні МАФи, що з'явились останнім часом, то й добре. Залишились лиш ті що давно вже там стоять. От тільки законність їх існування підлягає сумнівам.





До мера у мене претензій нема, ну не вірю я що він особисто керував зачисткою МАФів.
Ось гадаю, кому ж це питання задати: на яких таких підставах працюють ось ці ригалівки? Чи скоро туди завезуть "Настойку боярышника" сибірського? Ці заклади існують стільки, скільки я там живу, тобто більше 12 років. Може туди Притулу запросити з ревізором? А що, солідний же заклад - "копплєксниє обєди" і "провєдєніє торжеств".
Але головне питання ось таке:
Пане Мер, за що з моїх податків отримують зарплатню дільничій? сан інспектор? і ті нові няшні патрульні? і ще ціла купа дармоїдів, а на чолі яких у цьому місті є ви, обраний нами мер!
Для пересічного дніпрянина зрозуміло, що вся ота шушара підгодовується з тих ригаловок, але я зарплатню їм платити на бажаю.
Кажуть риба гниє з голови, в Україні не риба - гідра якась і всі голови у неї гнилі.
 
Далеко нам до правового суспільства, де закон один для всіх.
Скоріш нам ближче туди, де стєкломой один для всіх.
© Dmitro Maximik [25.01.2017] | Просмотров: 2752
Метки: #Філатов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/23

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook