для старых юзеров
помнить
uk [ru]

".. Коли. Ми діждемося Вашингтона...."


                                
Написано в спіавторстві з Дональдом Джоном Трампом
                                                
 
                                                                
Україна понад усе !
      Суддя "- ін", президенти "-чук, -чма, -ко, -ко, -ко", дорогі українці та люди по всьому світові, дякую.
   Нам, громадянам України, належить велике загальне зусилля - відновити нашу країну і те, що вона означає для всіх її жителів. Разом ми маємо визначити курс для України на багато років вперед. На нас чекають великі труднощі, але ми впораємося.
   Сьогоднішня церемонія має особливе значення і особливий сенс. Сьогодні ми не просто передаємо владу від одного клана іншому, і не від однієї партії до іншої. Сьогодні ми передаємо владу від Києва вам - народу.
   Занадто довго невелика група людей в столиці насолоджувалася лаврами влади, а народ за це платив. Київ процвітав, але людям не діставалося його багатство. Політики жили приспівуючи, поки робочі місця йшли за кордон, а заводи закривалися. Істеблішмент захищав себе, а не громадян нашої країни. Їх перемоги не були вашими перемогами, їх тріумфи - вашими тріумфами, і поки вони святкували їх у Києвіі, бідним сім'ям по всій країні було не до свят.
    Усе це зміниться - тут і зараз. Тому що сьогодні - ваш день, він належить вам. Усім, хто прийшов сьогодні сюди, і всім, хто дивиться нас по всій Україні. Це ваш день, це ваше свято, а ця країна - Україна - ваша країна.
     По-справжньому важливо не те, яка з партій контролює наш уряд, а те, що уряд контролюється народом. Сьогоднішній день увійде в історію як день, коли народ знову став правителем нашої нації. Забуті чоловіки і жінки нашої країни більше не будуть забутими!
 
Тепер усі вас слухають. Ви прийшли - десятки мільйонів людей, ви стали частиною історичного руху, якого світ ще ніколи не бачив. У серці цього руху - віра в те, що призначення нації - служити своєму народові.
     Українці хочуть прекрасних шкіл для своїх дітей, безпечних районів для своїх сімей і гідної роботи для себе. Це справедливі та розумні вимоги добрих людей і доброчесного суспільства. Але для дуже великого числа наших громадян реальність зовсім не така. У наших містах матері та діти животіють у злиднях, проржавілі заводи розкидані там і сям по країні як надгробки, а система освіти, хоч і переповнена грошима, не дає нашій молоді знань. Злочинність, банди, наркотики зіпсували стільки життів, вкрали у нашої країни так багато нереалізованого потенціалу. Це припиниться тут і зараз!
      Ми - одна нація, і їхній біль - це наш біль, їхні мрії - це наші мрії, а їхній успіх стане нашим спільним успіхом. У нас загальна душа, спільний дім і загальне славне призначення.
 
Присяга, яку я склав сьогодні - це клятва вірності всім українцям.
 
Десятиліттями ми збагачували іноземну промисловість на шкоду українській. Ми субсидували армії інших країн, дозволивши власній військовій силі виснажитися. Ми захищали чужі кордони, відмовляючись захищати власні. Ми витрачали мільярди доларів на розкіш за кордоном, поки українська інфраструктура занепадала. Ми робили інших багатими, в той час як власне багатство, сила і впевненість випарувалися.
    Одна за одною закривалися фабрики і спливали за океан. І ніхто навіть не думав про мільйони українських робітників, їх просто забули. Наш середній клас розорили, відібравши його багатство і роздавши всьому світу. Але це все в минулому, а тепер ми думаємо тільки про майбутнє.
    Сьогодні ми зібралися тут, щоб видати новий декрет - для всіх міст, для всіх світових столиць, для всіх урядів. Від сьогодні нашу землю буде вести нове бачення. Від сьогодні Україна завжди буде передусім. Кожне рішення - про торгівлю, про податки, про імміграцію, про зовнішню політику - буде прийматися для блага українських робітників і українських сімей.
    Ми захистимо свої кордони від грабіжницьких набігів інших країн, які виробляють наші продукти, крадуть наші компанії і знищують наші робочі місця. Цей захист принесе нам процвітання і силу.
    Я буду боротися за вас із кожним своїм подихом, і я ніколи не підведу вас
    Ми повернемо робочі місця, повернемо наші кордони, повернемо наше багатство і наші мрії. Ми побудуємо нові дороги, шосе, мости, аеропорти, тунелі та залізничні колії через всю нашу прекрасну країну. Ми знімемо наших людей з посібників і дамо їм роботу. Ми заново побудуємо нашу країну руками українців і українською працею.
    Ми знаємо, що нація живе тільки тоді, коли процвітає. Ми більше не будемо слухати політиків, які тільки розмовляють, але нічого не роблять. Які весь час скаржаться, але нічого не роблять.
    Час порожніх розмов минув. Настав час дій.
    Тому всім українцям у всіх містах та селах я хочу сказати: тепер із вами завжди будуть рахуватися. Ваш голос, ваші надії і ваші мрії будуть визначати українське призначення. А ваша мужність і доброта будуть вести нас цим шляхом.
     Разом ми зробимо Україну сильною, багатою, гордою, безпечною. І так - разом ми зробимо Україну великою.
        
                                                                             Підпис
                                                                            
                                                                             Мокра печатка
 
                                                                             Президент України
                                                                              
                                                                             Клейноди:   інв. №
                                                                                               інв. №
                                                                                               інв. №
 
© Дюма [21.01.2017] | Просмотров: 3529

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/31

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook