для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Українські парадокси


Українські  парадокси
Парадокс перший- Україні потрібен безвізовий режим, це найголовніше завдання на думку президента УКРАЇНИ. По факту - чи буде безвізовий режим ,чи не буде , хто їздив за кордон той буде їздити, а хто не мав з чим і за що поїхати той і при безвізовому режимі не поїде. Цим "надважливим" питанням відволікають народ від вирішення головних проблем.
Парадокс другий - в Україні треба боротися з корупцією. З корупцією не треба боротися ,а усувати чинники які до неї призводять, тобто ламати стару систему яка побудована на корупції, і яку післямайданна влада успішно очолила і розвиває.
Парадокс третій - надання окупованим територіям Донбасу особливого статусу і проведення виборів, що є основним завданням мінських угод та перемовин. Як Україна може надавати особливий статус і проводти вибори, на територіях які Верховною Радою в 2014 році було визнано окупованими, Чому Україна має надавати? Хай самі як їм треба надають собі статуси, проводять вибори, Україна ж ці території не контролює вже три роки.
Парадокс четвертий - Обкладенням все новими податками малого та середнього бізнесу, що владою ніби робиться для розвитку країни, при чому через прийняття законів потрібних великому бізнесу, мінімізується або приводиться до нуля сплата податків з надприбутків олігархів. З точки зору здорової логіки хто більше заробляє більше платить податків, але це не про нашу країну.
Парадокс п'ятий - кожен президент який приходить до влади розказує скільки мільярдів доларів було виведено з України за правління попереднього президента, але ніхто з них не захотів це зупинити. Хоча простим смертним сума вивезення коштів за кордон обмежкється кількома тисячами доларів.
Парадокс шостий - в Україні ніби діє один закон для всіх, як усіх цивілізованих країнах, але коли стикаєшся з його порушенням розумієш що закон тільки для безправних, для інших своя правда.
Парадокс сьомий  - українські можновладці отримують за європейськими мірками мізерну зарпплату, але мають неспівмірне з зарплатою майно і кошти. В Європі з пристойними зарплатами не можуть собі дозволити мати таке майно і кошти як в Україні. Коперфілди якісь наші можновладці.
Парадокс восьмий - Україні треба вступати в європейський союз. Для чого ? До Вас(Європи) прийшов жебрак(Україна) і каже, давай будемо жити разом, що Ви на це скажете? Україні треба будувати Європу в себе самим, і мати вигідні для себе стосунки з усіма державами
Тому через ці та інші парадокси ми знаходимося там де ми є, і живемо так як живемо.(принаймі більшість з нас)
© Ivan Lesiv [19.01.2017] | Просмотров: 3127

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook