для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Передноворічне, привітальне!


Передноворічне, привітальне!
Ось два дні поспіль довелося бути за кермом. Як кажуть: сидиш собі у віконце дивишся, щоб не сумно було радіо увімкнув, політичне якесь (у мене їх 2 налаштовано але різниці в них не помічаю, тому мабуть частіше диски слухаю).
Перший день якийсь ведучій з політичним експертом дискутували на тему реформ, точніше намагались знайти винного у відсутності тих реформ. Дискусія була якась чудернацька, радше вони обидва переконували мене в тому що депутати ну майже всі одноголосно за реформи але щось заважає, вирішили що заважає руху реформ поганий склад Верховної Ради, а винен в цьому народ, бо не вміє обирати; але перевибори не можна, бо буде реванш. Тут у мене питаннячко: реванш - це коли старі повертаються замість нових? Тобто Підрахуй з Прохіндєйським вже прорахували, що у наступній ВР не буде Парасюка, Семенченка і тих 10 євроквартирантів? Уряд Гройсмана - однозначно за реформи! Так за реформи, хоч ікони пиши! От тільки якби не недолугий народ України, що обрав не ту ВР, але ніяких перевиборів, бо на народ надії нема: бог зна кого оберуть, і що тоді - ні вам реформ, ні Гройсмана. Так що зійшлись на тому, що для України краще Гройсман без реформ, ніж перевибори. Про президента навіть згадали! О! Ну там реформи випирають з усіх боків, аж ікона намальована. Тут ведучій з експертом навіть не дискутували, відразу зійшлись на думці що народ не лише не вміє обирати, а й не розуміє свого вибору. Висновок щодо ходу реформ - треба міняти народ!
Другого дня вже два ведучі без експертів обговорювали дослідження Американської торгової палати. Дослідження було серед українських підприємців на тему, чи існує в Україні корупція - 81% опитаних відповіли "Так, існує"! Ми вже 3 роки з корупцією боремося і 81%! Карл! Клара, сука і корали! 81%!!! Варто мабуть сказати, що і це обговорення теж було якимось чудернацьким. Обидва ведучі навипередки мене переконували, що винен в корупції саме народ, що несе свої кляті 50 гривень у дитячий садок на ремонт підлоги чи стелі. То виявляється ті кляті 50 грн примушують бідного українського депутата, міністра, суддю... ставати доларовим мільйонером на зарплатню у 10 - 20 000 гривень! От цікаво, якби моя доня ходила до напівзруйнованого дитсадка, у чиновника б совість з'явилась? Мені доводили що "Риба гниє з голови" - то приказка іхтіологів. А девіз боротьби з корупцією "не давай - не будуть брати!". А починати боротьбу з корупцією треба з народу, а не з тіньових схем відмивання грошей!
Коротше, відчув я свою вину, я ж частина народу, можна сказати - один з носіїв влади! Живу оце тут, жирую три тищі, податки сплачую, а вони бідненькі слуги народу через мене грішного мають багатіти там на державній службі. Ось скоро новий рік і слуги народні полізуть навипередки вітати мене зі святом, знов безвіз з асоціацією мені побажають, ну то ж мабуть така нова традиція в Україні новорічна - під шампанське безвіз і асоціацію обіцяти. Вирішив я випередити своїх слуг і привітати їх першим, всіх гадаю що не осилю, але хоч деяких. Побажати всім їм хочу всього що вони мені наобіцяли!
Панове, приєднуйтесь, не соромтесь, привітайте своїх "слуг народних"!
 
З наступаючим Вас новим роком і Святим Миколаєм, слуги народу!
Першим хтів би привітати свого депутата Куліченка ВанВанича! ВанВанич, що ти обіцяв - не знаю, бо за тебе не голосував і обіцянок твоїх не слухав, але знаю точно - ти не зробив нічого щоб виконати ту обіцянку. Перевірено досвідом, ти ж 15 років мером був і за цей час не зробив ні хрена! Бажаю тобі ВанВанич те що ти найкраще вмієш, всього хорошого тобі ні хрена! (єдина від тебе користь в тому, ті експерти можуть аргументовно довести, що народ тупий - тебе ж обрав).
Далі хочу привітати всю "Самопоміч" бо голос свій за неї віддав, що ж таке вам побажати? Ні я не політик, не вмію я вітати слуг масово і бажати взагалі, "Самопоміч" - то ж не львівське сміття, що по всій Україні розвезли, хоча хто зна..!
До персоналій:
йУля, бажаю тобі окремого Савіка в окремому телевізорі в окремій йУлеботії!
Бажаю Парасюку щоб його дівчата любили так же сильно і так же часто, як він б'є ригоАналів!
Бажаю Вілкулу відчути на власній шкурі всі пакращення у виконанні криворізьких тітушок!
Бажаю Бойку вишку!
Бажаю Яценюку і Гройсману жити на одну субсидію!
Бажаю Авакову здоров'я і зовнішнього вигляду як його нової поліції! Щоб зовні був як нові патрульні, весь няшний і мімішний, а всередині увесь переатестований сифіліс і геморой!
Бажаю Саакашвілі нарешті приєднатись до якоїсь гастрольної трупи грузинських танцюристів! Бо я втратив жанр ваших вистав!
Бажаю Наді... - тут безнадійний випадок!
Бажаю Філатову менше приводів для матюків!
Бажаю Резніченку... нічого не бажаю, бо він нічого не обіцяв, при цьому ще й щось робить!
Таки трішки масових побажань:
Суддям-хабарникам хтів би побажати горіти в пеклі! Хабарникам прокурорам, СБУшникам теж! Банально, але від душі!
Єврооптимістам, тим що євроквартиранти - прямої залежності кількості євро від швидкості руху до Європи!
Ну і президенту окремі побажання!
Бажаю пане президенте щоб добробут вашої родини бив ключем, як той фонтан у Житомирі, що кращий ніж у Вінниці!
Щоб бізнес вашої родини, пане президенте, розвивався як ті космічні технології у Житомирі.
Ще бажаю Вам пане президенте, щоб негаразди у вашій родині тривали не роки і не тижні, і навіть не дні, а години, так як АТО
 
© Dmitro Maximik [18.12.2016] | Просмотров: 2626

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/11

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook