для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Популизатори


Популизатори
                                                                 - Ким ти працював дотепер?
                                                                      - Популизатором.
                                                                      - А за що звільнили?
                                                                      - Не ту попу лизнув.

 

Треба сказати, нашому герою звільнення не загрожує. Він напрочуд добре орієнтується, кому і як облизувати згадану частину тіла.
 
04 серпня 2011 року. Представники української сучінтелігенції (сучасної інтелігенції) направили дорогому Віктору Федоровичу вірнопіддане послання. Серед підписантів «український поет, перекладач, есеїст, політичний діяч» (так у Вікіпедії) Володимир Цибулько.
 
Ось деякі перли з цього вікопомного документа:
 
"У протистоянні між громадянами і корупційною системою, що от уже двадцять років душить громадянське суспільство, Ви, пане Президент, твердо стоїте на стороні народу"
 
"Ми в цьому на Вашому боці, пане Президенте. І ми певні, на Вашому боці більшість українців, які хочуть, щоб у країні був порядок. /…/ І Ви правильно робите, що жорстко його наводите. Йдіть відважно обраною Вами дорогою - реформуйте Україну, не допустіть згортання реформ, ламайте корупцію і ведіть державу до демократичного урядування. З вами - народ"
 
Смачно поцьомали, зараховано, а тепер УВАГА!!!
 
"Це правильний шлях. І можливо потрібно ще більше жорсткості. Ми в цьому на вашому боці, пане Президент".
 
Зверніть увагу, цей панегірик оприлюднений 04 серпня 2011 року. Саме у той час, коли Янукович тримав за ґратамии Юлію Тимошенко і Юрія Луценка. Цибулькам цього замало, вони вимагають "більше жорсткості".
 
Треба зазначити, «реформатор» і «демократизатор» високо оцінив патріотичний оргазм сучінтелігенції.
 
"Для мене дуже важливо почути слова вашої підтримки як моральних лідерів народу", - цитує Януковича його прес-служба.
 
18 лютого 2014 року. Революція гідності. Вже є перші жертви бандитського режиму. А "моральний лідер" Цибулько шпетить опозиціонерів, які розхитують човен.
 
“Опозиціонерам здається при такій економічній слабкості держави команда Януковича не встоїть. І саме зараз можна дотиснути і отримати великий приз, отримати всю повноту влади в державі. Здається, що це дуже ризикована гра, тому що вона може призвести фактично до розколу держави".
 
І наголошує, що від цього втратять всі.
 
“Втратить вся країна, тому що буде слабкою для зовнішньої конкуренції і нездатна навіть вирішувати елементарні соціальні питання”.
 
Тобто, не чіпайте Януковича, не заважайте йому "вести державу до демократичного урядування". Янукович forever! Поцілунок зарахований.
 
Та народ, до якого апелював поет, перекладач і есеїст, не дослухався до його мудрих порад і дав "дорогому Віктору Федоровичу" добрячого копняка, після чого той опинився у Ростові. Де й зараз доводить свою легітимність. На зміну "легітимному" Януковичу прийшов "однотуровий" Порошенко. Частково змінився почет "короля", з’явились "новиє ліца", не змінився лише Цибулько. Холуй знайшов нового хазяїна.
 
Заяви втікача-нардепа Онищенка зайвий раз засвідчили, що держава, інфікована тотальною корупцією, смертельно хвора. Та це не новина, кожен, хто більш-менш здатен до аналізу подій, давно вже це знає. Родзинка у тому, що, за словами Онищенка, головний корупціонер – президент Порошенко.
 
Що має робити професійний популизатор? Ясна річ, докласти максимум зусиль, щоб відбілити господаря. Що він і робить, зокрема у Фейсбуці.
 
1 грудня.
 
"Про що може говорити людина, чиї злочинні дії відомі всій країні? Про те, що країною правлять ще більші злодії ніж він сам! І в цьому сенсі Онищенко-Кадиров більш ніж передбачуваний. А через кого можна оприлюднити повідомлення про те що країною правлять злодії більші ніж Онищенко? Правильно - через майданчик, що обслуговує інтереси агрессора (це натяк на The Independent)".
 
Кострубато якось вийшло. Виходить, країною таки правлять злодії, але не більші за Онищенка. Не дивно, що витвір набрав усього 45 лайків. Треба виправляти ситуацію, і 3 грудня наш герой розродився новим опусом.
 
"Коли мені обрубали блог на УП я відчув, що від часів Георгія Гонгадзе в УП мало що залишилося. І тепер от дожили до часу коли УП поширює кремлівську інформаційну отруту навіть не моргнувши оком...Шеремет мабуть в гробу перевертається....".
 
Це вже наїзд на УП, яка оприлюднила компромат Онищенка на Порошенка.
 
І цього разу "врожай" не вражає – лише 77 лайків плюс 2 поширення. На помилках вчаться, і навчений Цибулько наступного дня видає на-гора чергову нетлінку.
 
"Отже тримайтеся за сідало на якому сидите - УП постить матеріал із британської The Independent, саме тої що належить російському розвідникові Лєбєдєву, хрін його знає як його насправді звати - цей ГРУшник колись хотів приватизувати готель Україна на Майдані, але дістав відлуп. Саме він свого часу оприлюднив стосунки старіка Кабаєва із самою Кабаєвою тепер от замолює гріхи публікацією фантазій Кадирова-Онищенка...пора на УП ставити тімуровську звізду...".
 
Цього разу "врожайність" підвищилась до 96 лайків та 15 поширень. Натхненний такою тенденцією, Цибулько вже відверто облизав чергового благодійника, вивісивши показушну картинку з "буденного" солдатського життя. А заразом копнув Януковича, якого так смачно цьомав у серпні 2011 року і у лютому 2014-го.
 
"Як на мене - фото дня! Президент собі серед солдат без зайвих понтів з компотом і борщем! Янукович би не підняв паднос с катлєткою! А вани й далі кричать, що в країні нічого не міняється!"
 
І таки домігся бажаного – 1,5 тис. лайків і 428 поширень.
 
У політичному звіринці є хижаки, яких можна ненавидіти чи любити залежно від політичних вподобань та сповіданих моральних цінностей. Можна навіть поважати.
 
Є шакали, падальщики, які годуються недоїдками від хижаків. До них відчуваєш зневагу, презирство.
 
І є хробаки, що живляться відходами життєдіяльності перших та других. Єдине відчуття, яке вони викликають – це огида.
 
Популизатори саме з цієї категорії.
 
© Дмитро Ремиженко [09.12.2016] | Просмотров: 660

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.5/21

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook