для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про нові морди лиця та їх месію


Про нові морди лиця та їх месію
Маси людей та натовпи, об'єднані важким економічним становищем, несправедливістю, обманом, побиттям дітей, керовані тільки ненавистю та жагою помсти, революції не роблять.
Звісно що люди можуть організуватись та зробити страйк, акт непокори, бунт, заколот, когось змістити і вигнати, когось висунути та обрати, але це не революція.
Революція це в першу чергу ідеологічні зміни.
Революції готують та здійснюють лише громадяни, об'єднані та організовані в політичні партії, які сповідують свою ідеологію.
Звісно, що ідеології можуть бути різними, подобатись вам чи ні, але це вже вторинне. Саме так, ідеологічно, і лише так еволюціонує весь демократичний світ. Це знають та розуміють не тільки друзі, але і вороги. Тому то Вам так настирно і досі нав'язують те дурновате гасло - "без прапорів, без партій, без політики".
Напевно саме тому трагічні події 2013 - 2014 років в Україні, які називають революцією, не привели до бажаного результату. Змін в суспільстві, як таких, і не відбулось саме через те, що не змінилась ідеологія існування держави України.
Констатую, що у нас і досі панує ідеологія бандо-олінархіту, яка хоче залишитись назавжди.
І тому, "раптом", в Україні "хтось" починає та намагається створити свою чергову партію під себе - Савченко, Саакашвілі, Рабінович і ко.
А чому б не подумати та не підтримати партію, яка вже давно є в Україні, яка сповідує ідеологію і вже має свою історію боротьби ? Підтримати своїм членством в партії, щоб врятувати Україну від знищення бандо-олігархічною мафією "розділяй та владарюй". Чому ?
Чи можна довіряти таким "новоспеченим" патріотам, які лише через створення "своєї" партії бачать шлях порятунку України ?
От уявіть, не вийде щось у них, і вони втечуть з країни ...
А людям що тоді залишаться ?, лише біда.
Вас досвід з політ-проектамі  "ударом" "фронтомзмій", "нарфронтом" "укропом","ярошем", "садопомічю" та інш. ще нічому  не навчив ?
Ірина Башта [27.11.2016] | Просмотров: 5516

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.0/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook