для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Завершення теми "Швидкість руху до демократії"


Завершення теми
До речі, Надя у Савіка проспівала пісню про зміну системи. Я грішним ділом подумав, що вона (помічники) скористалася моїми текстами. Але обішлося .. biggrin Така "свіжа" думка навіть у Надіному виконанні справила враження на публіку.
 
Ну, от - до того йде. Не встигну й книжку написати, як у трамваях почнуть розмовляти про зміну системи .. cray
 
Минулого разу ми з'ясували важливу обставину - краще йти з запізненням, ніж випереджати процес трансформації суспільної свідомості в напрямку від автократії до демократії. Від надмірної швидкості українців знудить і вони забажають стабільності, якої знайдуть у хранителів національних цінностей.
 
Роль машиніста, який забезпечує дотримання режиму "не_поспішай", виконує Президент. Не всякий Президент може так гальмувати, як Порошенко, тому його і обрав мудрий український нарід.
 
54% - це ж не просто так. Це свідчить про те, що пан Порошенко підходить з усій боків найкраще.
 
1. Поки український нарід (в більшості своїй) покладається на авторитарну систему і її Папу, Папа візьме на себе весь негатив від відчуття активістами великої зради і змови. Вже три роки бідолаха Петро відгрібає за все. І ще два роки відгрібатиме. А потім втече на вілу в Іспанії писати мемуари. Отже, український нарід мудро обрав собі такого Президента, якого не жалко об.. об.. і об .. .
 
2. Нові покоління, що долучаються до суспільної активності, мають під руками постійно діючу підставу зневажати будь-яку "владу". "Влада" під орудою Папи Порошенко демонструє паскудство-нонстоп і змушує громадянських активістів шукати "іншу систему" щоб замінити "цю систему". Поки що лише льотчиця Надюха складає більш-менш притомні пісні про заміну старої системи новою, і при тому намагається уявити собі цього звіра. Решта приголомшливо слухає і не врубається. Звичайно, багато хто з тих шоуменів буває в демократичних країнах, та хто ж їм там видасть велику таємницю про місцеве самоврядування. Тому і народжуються такі пришелепкуваті гасла, як "Гайда, хлопці і дівчата всі у владу!".
 
3. 5 років - це найменший термін для формування зародків демократичного погляду на життя країни. Звичайно, під "формуванням" слід розуміти наслідки дії демографічного конвейру. Головне, щоб ці 5 років не занудьгувати тим, кому не світить вже замінити патерни в своєму менталі. Петро не дасть занудьгувати ..
 
Хоча варіант з Юлею чи Міхом теж є актуальним. Дійсно, так багато людей прикіпіло до звичної авторитарії, що залишити не провіреним варіант "правильний Президент вбиває змія" не в силах. Можливо через 2.5 роки веселі українці оберуть Юлю Президентом, а Міхо прем'єром.
 
Схожу і я на ті вибори (тьху-тьху-тьху). Віддам голос Юльці. Нехай ..
 
biggrin
© Карт [26.11.2016] | Просмотров: 781

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.0/14

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook