для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ви будете сміятися, але нам все ще не вистачає політичної волі


Ви будете сміятися, але нам все ще не вистачає політичної волі
Ех, якби то політичну волю можна було виробляти .. Але як же її виробиш, коли скрізь старе обладнання, ще з радянських часів. Нє, там як раз була політична воля (нічого що в совдєпії політики не було biggrin). Там взагалі - без волі ні кроку. Крок вправо, крок вліво і прощавай воля .. cray
 
Ну, то таке. Я ж і кажу: ключовим питанням української нації є виробництво політичної волі на вітчизняних потугах. Можна навіть призначити виробництво політичної волі в якості національної ідеї фікс.
 
Можна оголосити конкурс. Дурдом, до речі, міг би взяти в ньому участь. Тут є декілька компонистів, які складають пісні про політичну волю. Ой, прийди, прийди, чорноброооваяяяяяяя!!! Наші пєсняри-бан-дуристи.
 
І що цікаво, політична воля має бути персонально локалізованою. Тобто, мають бути декілька осіб, у яких цієї волі було б стільки, скільки у олігархів бабок. Воля проти бабок - хто кого! Ну, а ми всі, звичайно, сидимо на трибунах і тиснемо кнопки "Воля" чи "Бабки".
 
Вони, володарі волі, як гладіатори, б'ються з левами, яких наслали на них олігархи. А ми ж! Боже ж мій! Як же ми вболіваємо! Хоч би воля перемогла .. Ми вже такими матюками нагинаємо тих скотоподібних левів. Шоб вони здохли!!!
 
А, хто поза темою, прошу всіх до Савіка. Соню можна послухи, чи Юлю (Марушевську). Обидві красуні!
 
Ну, щасливої всім п'ятниці!
 
Kiss
 

© Карт [18.11.2016] | Просмотров: 1065

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.8/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook