для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Наша авторитарка - найкраща в світі!


Наша авторитарка - найкраща в світі!
Ну, от. Папа Петя друга Міхеїла використав повністю і той взяв квиток на Марс.
 
І правильно! Нафіга нам ще один Папа? Чи хтось сумнівався, що друг Міхо такий саме авторитар, як наш Петро? Хай вже буде Петро, він хоча б піклується про взяту ним під нагляд авторитарну систему.
 
І майданівський актив розчинився в просторі і часі. Хтось увійшов в систему, хтось опинився на маргінесі. Я в захваті! В захваті від вправних дій системи.
 
Разом з тим, я впевнений, що ця система сканає, адже вона не дає розкритися творчому потенціалу нації. А нація тим часом демонструє наміри .. Ще рік-два-три-чотири і нація подорослішає так, що щури почнуть тікати з корабля масово на своїх чартерах.
 
Поки підійдуть нові покоління, у яких вистачить здорового глузду зрозуміти, що авторитарна система управління не перероджується в демократичну, отже слід залишити в минулому безглузде бажання віддати країну в руки хорошого Папи/Мами, а замість того слід створювати своє управління починаючи з рівня будинку чи вулиці, поки підійдуть ці покоління, наш Папік з його Гройсманом будут розважати нас на манежі.
 
Курс доллара - в три рази! Мінімалку - в два рази! Е-декларування! ... Яких номерів ми ще побачимо! Я завжди любив цирк.  
 
Головне, що енергійні і креативні. І Путіна стримують, і Заходу мізки заплітають. І олігархів доглядають, і населення розважають.
 
Мо-лод-ці !
 
durdom
© Карт [07.11.2016] | Просмотров: 2395

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/31

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook