для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Сльом Справжній - 219 (от сотворєнія Сльома). Для людей.


Сльом Справжній - 219 (от сотворєнія Сльома).  Для людей.
Сошльомся, як всігда, на класіка:
 
Клапейрон
10.10.2016 11:19:03
Адже, якщо буде одразу два сльоми, то це ще цікавіше.
Кожному своє.

 
Цілком погоджуюсь, але треба одділить мухи од катлєт. Пропоную "одразу два сльоми", але ізольовані. В одну тілєгу впрячь не можно коня і трєпєтную лань. Хтось для того, щоб спілкуватися з людьми, визивати в них емоції, переживання, думки... А шото годицця тіки на шаурму та мило.
 
Собакам - собачий сльом. А людям - людський. Трошки порєзвілісь шоколадні пітомці - засвітився весь гавкохвістоддєл мінстеця. Дурь каждого була відна і додалась до дурі остальних, явивши нам класичну собачу свару із сучкою - павлопесиком в центрі собачого хора. Іноді вони, мо' й по черзі, а нинче - так. Подрочили, та й годі. Нехай би почаще так.  Авось не розмножатимуться.
Тож вигулявши чотирилапих шоб не надзюрили в прихожій, почнемо Справжній Сльом (СС) - ми ж бо есесівці в очах хвостатих запецьків і антиюлькотузиків. Знатно "проєхавшись" по Юлі, ці, не побоюсь цього слова, ссавці у намаганні її обістяти, запісяли всю уніформу, яку жадібний главковерх купив у своєму воєнторзі і вона розлізлась, явивши світу справжню неприкриту собако-канхветну наготу (ума собачого, мається на увазі). Підтвердження собачих рефлексів імені дєдушки Павлова на смаколики з хазяйської руки дупи дало допитливим дослідникам чергові докази вірності гіпотези професора (з однією фе) Преображенського  - гівно нинчє не у вбиральнях, а у тих відділах мозку сanis lupus familiaris - тобто фамільярних лупатих собацюг   тіпа  "павлопес", що отвічають за рітмічность і благозвучіє собачого лементу.
 
Головною причиною того, що тварини так оборзєлі і засрали Сльом  - це реакція ввічливих людей, якими,  безперечно, є всі члени НАШОГО поетичного товариства на гавкіт та спроби вкусити. Більшість  поетів занадто толерантно відноситься до блохастих тварюк, а деякі і взагалі є членами спілки любителів- жалітелів  ціх створінь під назвою "Зелена піся" (Greenpeace). Тож, замість огріти костуром зарвавшихся хвостокрутів, ми самі створили їм всі умови для експансії . Але точніше  - це інвазія. Так що проковтнемо по пігулці вермоксу, та, полускавши гарбузового насіння, будемо надіятися, що цього буде досить.  
 
Прошу проголосувати і затвердити на правлінні додатковий пункт правил (№9):
 
9. Учасник Сльому має довести приналежність до виду " поет розумний прямоходячий" (carminum auctor sapiens erectus)  ПОВНИМ ІГНОРОМ і креосів і коментів тварин на Сльомі. Черговий має  провітрити Сльом від псячого смороду.
 

 
Темою людського Сльому Справжнього оголошую таку:
 
Виконані обіцяцянки Порошенко.
 
Хтось скаже, що писати нема про що... Але! Обіцяв покарати Моторолу - ВИКОНАНО! Обіщав найти винуватих у всіх наших негараздах - он, на собачому "сльомі" Юлю на шматки розірвали песназовци шоколадні. Казав. що побореться з офшорами - он, дивись, внідрився і підриває їх ізсередини. Обіщав курс бакса 10 гривень - пожалуста, хоть січас купить у тебе бакси по такому курсу. Казав, шо буде дощ - був же, сука, дощ. Так шо просіть, дорогі гражданє, у Президента шо хочте - все він виконає. Просіть, пока ще волочите ноги.
 

 
Девіз конкурсу:
Зранку — на ДУРДОМІ, ввечері - в кожному домі.
  
Правила:
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного (!!!) вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня ведучим щосереди.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підводяться у п'ятницю зранку (якщо зможе підвестися ведучий).
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф (все одно ніхто не читає ці правила).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться з кількості кліків "згоден" під конкретним постом (опція "не згоден" до уваги не береться).
За однакової кількості голосів, перемагає вірш, котрий викладався пізніше.
7. Переможець, як уже говорилося, отримує титул кращого Слемака і має проводити наступний конкурс.
Тобто в середу він раненько встає, викладає ІМХО з назвою "Сльом", в якому містяться ось ці правила і тема.
8. Ведучий НЕ МАЄ ПРАВА викладати конкурсні вірші ( але  їдкі коменти — може).
9. Учасник Сльому має довести приналежність до виду " поет розумний прямоходячий" (carminum auctor sapiens erectus)  ПОВНИМ ІГНОРОМ і креосів і коментів тварин на Сльомі. Черговий має  провітрити Сльом від псячого смороду.
 

Слава Україні!
© олекса.БЦ [19.10.2016] | Просмотров: 1616
Метки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/32

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook