для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Хохлів не шкода…


   Хохлів не шкода…
                    
Спочатку цитата:
«Ирина Геращенко во время короткого брифинга в Минске напрочь отмела идею Савченко о переговорах с боевиками Донбасса, заявив, что они невозможны в принципе.
Ирина Геращенко, представляющая Украину в Минске в подгруппе по гуманитарным вопросам, отмела саму возможность каких-либо переговоров с представителями ОРДЛО по освобождению украинских заложников, как предлагала недавно Надежда Савченко.
Об этом написал на своей странице в социальной сети Facebook Тарас Корниюк. "Вести переговоры следует с теми, кто начал войну в Украине, а не с их марионетками", - заявила она во время короткого брифинга в Минске.                                                                      По словам советника председателя СБУ Юрия Тандита, в заложниках у главарей ОРДЛО во время мнимого перемирия на Донбассе все еще находятся 42 украинских военнослужащих. Ранее Ирина Геращенко также заявляла, что Россия и ее марионетки цинично используют украинских пленных в торге за смягчение антироссийских санкций.»
Ізвіняюсь спитать, господа-товаріщі, а з ким, блять, вже два роки ці підараси ведуть переговори? З татарами? Чи, може, з марсіанами? Тобто визнавати всі оті ЛеНеРи та ДеНеРи воюючою стороною можна, можна туди електрику та газ за державний рахунок постачати, фури з харчами, можна в них вугілля купляти, а от визволяти українських полонених-хєрвам. Нізачто і нікагда. Причому ця політична повія Геращенко прекрасно знає, що Рашка ніколи не піде на такі переговори. Бо це автоматично робить її воюючою стороною, а на хєра це Путіну? Бо він хоч і Хуйло, але не ідіот. Нє, конєшно, ідіот, але ж не настільки, до наших йому ще рости й рости. Тобто так звана «українська» влада від наших бійців фактично відмовилася. В черговий раз. І дійсно, на хєра вони Вальцманам та Гройсманам? Гешефт на них не зробиш, одні убитки-лікуй їх, понімаєш, безплатно, на работу влаштовуй, пенсію чи пособіє по інвалідності плати. А шо тоді в офшори вивозити? На шо, вашу мать, будувати синагоги в Ізраїлі чи хавіри в Швейцарії? На які шиші купати блядєй в шампанському по різним там Куршавелям? Прямо якийсь голий популізм виходить. Тим більше, шо Пєтя всі свої питання з Хуйлом давно порішав, вже он другу фабрику «Рошен» в Калузі будує, на хєра йому якіь там гої? До того ж, їхніх дітей там немає і, ясень перець, ніколи не буде, не сталінські часи.
 
Тому так і напалися всі записні «патріоти» на Савченко, коли вона запропонувала провести переговори з обміну військовополоненими. Причому більшість тих, хто був проти, в свій час аж до оргазму доходили, розказуючи, як той же Ізраїль береже своїх громадян. Як вони ради них домовляються з терористами, обмінюючи одного єврея на десятки, а то й сотні арабів. То виходить так, що євреїв визволяти можна, а українців-ні? Ясен перець, вони ж «богоізбранниє», їх рятувати сам бог велів, а хохлів не шкода, робоча худоба, баби ще нарожають. Це не я так пишу, це Гройсмани, Вальцмани та інші Рабіновічі так вважають і вже не одне сторіччя. Це вже в генах, вони просто не можуть по іншому. В рамках націоналізму та патріотизму їх психологію зрозуміти неможливо, тут потрібний КЛАСОВИЙ підхід. Бо класово їм Путін і К рідні, а українці-чужі. Для цих осіб, яких важко назвати людьми, такі поняття як мораль, співчуття, милосердя, любов до ближнього-пустий звук, для них головне ґешефт. Заради нього вони розрахувалися Кримом за російських снайперів на Майдані, заради нього вони постачають в той же Крим електрику та харчі, заради нього вони знищили українську промисловість, перетворивши країну в сировинну колонію. Для них смерть мільйонів українців-це просто утилізація «зайвого» після їхніх «реформ» населення, чим більше українців вимре-тим краще, ми для них лише розходний матеріал. Нічого особистого, просто бізнес.
 
Тому й виділяється сотні мільярдів гривень на «рефінансування» кошерних банків, а на АТО-копійки, та й ті розкрадаються по дорозі. Хлопці воюють на танках, які були списані ще за часів Брєжнєва, а те, що краще-йде неграм в Африку. Україна навіть під час війни заробляє мільярди на експорті озброєнь, яких нам самим на вистачає. Ці гроші, ясна річ, осідають в офшорах. Все оте нагнітання істерії про те, що «Путін скоро нападьот», що «треба об’єднуватися з владою, бо йде війна” служить тільки для одного-прикриття справжної суті так званої АТО. А суть та сама-знищення «зайвого» населення, пассіонаріїв, людей, небезпечних як для російської, так і для української влади. Тут у них повний консенсус:Путін знищує своїх, Пєтя своїх, і всі в шоколаді, рошенівському. То на хєра Путіну нападать? З економіки стараннями Гонтарєвої виведені всі обігові кошти, а ставка рефінансування в 30% вбиває не те що будь-який бізнес, а навіть саму думку про нього. Гройсман космічними тарифами добиває населення, яке ще чомусь не вимерло і не емігрувало. Тільки за рік, с 2014 по 2015-ий, кількість бідного населення зросло майже вдвічі-з 29.8% до 59,3%. В такій ситуації тільки дурень буде воювати за те, що скоро само впаде йому в руки. А ви хлопці воюйте, захищайте цю владу. Заодно запишіть в «ватнікі» ще й Бісмарка, який колись сказав, що «всі війни виграються на фронті, а програються в тилу.»
 
Розумний був дядько, але ж у нас свій шлях-або лобом в стіну, або через задній проход, головне, щоб не так, як у нормальних людей. Який дурень буде під час війни витрачати кошти на знос пам’ятників та перейменування вулиць в рамках «борьби з комуніністічєскім наслєдієм»? Ми, українці, у нас же грошей дофуя. Розумні жидки навіть на цьому добряче наварились, все-таки граніт та кольорові метали, але річ не в тому. І навіть не в тому, що ми в черговий раз зостались без шматка своєї історії. А в тому, що комунізм-він був різний. Був Лєніна-Сталіна, а був Лєйби Давідовіча Троцького. Різниця між ними в тому, що лєнінсько-сталінський був людянішим:тут і гроші якісь там платили, і медицина з освітою безплатні були, і квартири давали. А комунізм Троцького-це з п’ятнадцяти років пожалуйтє в так звану «трудову армію». Де грошей не платять, працюєш за пайку і там, де тобі накажуть лєйби давідовичі. Живеш, як і положено гою, в бараці, навіть женитися можеш тільки з дозволу начальства. Хто не згодний-до стінки або, якщо повезе, тюрма. Всі, хто не сліпий і ще має трохи розуму в голові, бачать, що саме такий «комунізм» і будують нащадки Льва Троцького для українців. Правда, зветься він «демократією», але суть його від того не міняється. Тому й знищують старий, щоб збудувати новий, набагато страшніший. І, відсотків на дев’яносто, вже збудували. Під виглядом «боротьби з комунізмом» суспільство позбавляють його соціальних завоювань-суспільної власності та соціальних пільг. А наші патріоти цьому щиро радіють, як радіє ідіот, якого переселяють з сільської хатинки в собачу будку. Бо йому ж пообіцяли нову квартиру в місті…
 
Отака от херня, господа-товаріщі-нам черговий раз плюнули в харю, ми в черговий раз втерлися. Бо коли кацапам їхній цар плює в харю-то вони раби, а коли українцям свій-то це прояв нашої демократії, європейського вибору та волелюбності. Ну захотілось царю-батюшкє президенту плюнути, то шо ж йому, на підлогу плювать? Негігієнічно якось. То краще вже в харю. Бо ми вже звикли. Тому що волелюбні. Нас планомірно знищують, а ми терпимо, бо ми ж не кацапи, щоб якісь там бунти та революції робити. Ми ж європейці, тому тільки Майдан, і тільки по свистку та під контролем олігархів. А то Путін нападьот. Сказали на війну-значить, на війну. І похуй, що ту війну ніхто нікому не об’являв, навіть договір про Дружбу не розірвали. Став інвалідом-йди нахуй, не мозоль солідним людям очі, не заважай їм свої ґешефти робити. Матеріальна допомога? Та ти шо, охуїв?! Тобі ж сказали, що в бюджеті грошей немає. На таких, як ти. Вбили? І шо? Баби ще нарожають, і так вас до біса розвелось. А не стане зовсім-гавно вапрос, китайцями заселимо, їх вже майже два мільярди, треба ж їм десь жити. А років через п’ятдесят китайські діди розказуватимуть своїм онукам, що жила тут колись така нація-українці, розумна, працьовита і дуже волелюбна…
 

 
© Нечай [28.08.2016] | Просмотров: 4244

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/54

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook