для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Пробки


Пробки
Новини сьогодні: Буде перекрито рух у центрі міста в зв'язку з репетицією параду. Таких попереджень про пробки була купа.
 
Акцент зроблено було саме на нєвдобствах руху автомобілів.
 
А може варто було зробити заклик: - Водії та пасажири, дівчата й хлопці, бабульки й дідугани, пенсюки та пацани! Привітаємо автомобільними сигналами та оплесками тих, хто зараз за кермами отих багатотонних тягачів, броніків..., тих, хто створив ці страшні залізяки... Адже майже всі, яких я бачив сьогодні пару годин тому на вул. Жилянський, в ідеальному стані. Жодна не заглохла. На кожній - прапор України. Іх фотографують, машуть їм, а вони нам..
 
Пр  цьому почуття не прості. Адже ми вимушені гордитися зброєю. Зброя створена для вбивств. Але зброя створена і  для запобігання вбивств.
 
Звісно, масштаби отих двох сотень техніки не співрозмірні з тисячами одиниць наймогутнішої зброї, яку демонструє на своїх парадах наш заклятий "дружбан". А в загашниках у нього ще тисячі тисяч одиниць та ще ядрьоний атом.
 
Серед тих, спостерігав репетиційний марш на Жилянській, були й такі, що казали: - Навіщо? У нас нема жодних шансів... - Краще би пенсіонерам заплатили... - Суки, відмивають наші гроші.
 
Але ж більшість була інша! Були й автомобільні сигнали, були й оплески.
--
... Таки піду на парад 24-го!
© Фрактал [19.08.2016] | Просмотров: 2228

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook