для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Нові казки від старих брехунів


Нові казки від старих брехунів
          А памятаєте рік так 2012? Ну коли хряк, розклавши по ключових посадах своїх пацанів, замкнув на себе всі фінансові потоки, ней тралізував "притомних" противників, і почав відпрацьовувати схему перемоги на наступних президентських виборах? Кодло політтехнологів та медіаменеджерів вибрали нехитру, але надійну схему, яка вже спрацьовувала в на виборах в 1999, а в 1996 на виборах за порєбріком. Основна стратегічна мета при цьому передбачала виведення завідомо непрохідного жахливого нацистсько-фашистсько-біндеровського кандидата в другий тур майбутніх  виборів і, відповідно, перемогу на них "крєпкого хозяйственніка". Країну щедро годували  щотижневими  перфомансами Тягнибакса в Шустера і Кісєльова, мовними ескападами орлиці і обіцянками викинути за Дніпро "синьожопу банду". Мобілізуючи не такий вже і численний радикальний  електорат, така перспектива не сприймалася основною поміркованою масою країни, не кажучи вже про відверто наляканих "жітелєй Дамбаса", яких вже і так забембали кричалками про "Прєзідєнта-піараса". При цьому всі соцдослідження показували, що в другому турі пахан програє вибори будь-якому кандидату, крім одного. Ну, того самого. Зайве нагадувати, чим закінчилися плани політтехнологів, але зараз не про це.
        Зараз на наших очах відбувається подібна комбінація. Сучасна парламентська "коаліція" БПП і НФ, підсилена регіональними недобитками, і адміністрація президента нахабно відпрацьовує перед довірливими українцями черговий акт старої бездарної п'єси. Мета відома - жити по-новому їм подобається так як же, як і в часи "Почую кожного".  
        Цього разу в ролі головного героя/злодія - Надія Савченко. Недосвідчена у владнихних баталіях та інтригах  кремлівська бранка з першого дня після визволення опинилася в епіцентрі подій українського політичного болота. З однієї сторони - активна участь в усіх політичних телешоу (ви ж знаєте кому належать українські телеканали?), де Савченко хоча і робить багато неоднозначних заяв, проте і, безперечно, нарощує свій особистий рейтинг в очах певної частини громадян: заяви про примирення знайдуть відклик в думках глядачів ньюсванів та 112-х, жорстка та безапеляційна критика президента посприяє підтримці "свідків ліпєцької фабрики" тощо.
       На противагу цьому чуємо гвалт "політичних експертів", ЛОМів-інфоволонтерів з соцмереж та відвертих порохоботів на форумах, які дошкульними епітетами та смішними фотошопами, тавруватимуть "троянську кобилу" та "консерву Медведчука", яка готова просити пробачення в терористів, поки солдати воюють на фронті, і "вообще, она же пьяная с БМП упала, когда ее в плен взяли, фейсбук-воин 666 винницкой дивизии сам это видел, вот у него и пост об этом имеется".  З тим, як наближатимуться вибори, концентрація інформаційних викидів з обох сторін лише регулюватиметься, відповідно до перебігу і поточних результатів кампанії.
           А за кого голосуватимете ви, обираючи між звичайно не безгрішним, проте досвідченим політиком, що втримав країну у важкі простреволюційні часи, і імпульсивною, неосвіченою солдаткою, що курить червоні "Прилуки", і до того ж завербована московським чекістами? Василь Васильович Гуменюк завжди готовий змінити прізвище і потішити его мудрагелів, котрі не розбираються в сортах гівна.
© Фантомас Каттані [15.08.2016] | Просмотров: 1276

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/15

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook