для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Простонародне звенення до діпутатів


Простонародне звенення до діпутатів
Тут недавно у Раді була сітуація, опишу коротко: у групи нардепов случівся скліроз і вони забули шо приняли кучу законів про гендерну рівність і шо тепер іза них антидискримінаційна комісія уже рекомендує писать: программа/программ, виконавець/виконавиця та операційна система/операційний систем у підручнику інформатики.
І от резко депутатів скліротіків зацікавило:
А на підставі яких таких законів МінОсвіти проводить таку антідискримінаційну політику? Вони внезапно вспомнили, шо согласно рускоправославним скрепним традиціям "бабі место - у печі".
Но шо саме удівітельне, шо в групі підписантів оказалося два діпутата з беспосередньо комітету якій цією рівністю опікаються. Канешно, после того як у ФБ начавсь скандал два кадра отозвало підписи, і сделало від тіпа "я не я, і хата не моя"
Но у міня, дурака вопрос:
Чім їх у Раді кормють? Може їдять шо то вредне? Бо такій скліроз - це ж дуже опасно. Во первих у них там всі закони приймаються у другому-третьому читанні. Неужелі їм недостатньо тричі прочитать закон, шоб понять про шо він і як то запомнить його зміст?
А во вторих, от єто от "отозвали підпис". Рибята, а ви коли підписували, шо вобще не разу не чітали, шо підписували? Дак мене з школи мама учила "чітай, прежде чім шо то подписать!". Вас так мама не учіла? Жаль.
Кароче, дарагіє діпутати!
Читайте ті закони, шо ви приймаєте, патаму ша міне тепер очівідно, шо три чітання вам мало. Читайте раз шесть, з словником, пока не дойдот.
І не подписуйте всяку фігню.
І уже дуже скоро у нас буде нормальне законодавство, а  не то, шо січас.
Спасіба!
© panix [26.07.2016] | Просмотров: 2705

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.7/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook