для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Що робити щоб не вмерти?


Що робити щоб не вмерти?
     Оце в сльомі шановний Євгеній Рекушев поставив таку тему. А що робити? Ну, по-перше, як казав великий госпідар Азіров, нє скігліті. От і я так думаю, що не треба скігліті, а вишукувати резерви. А резервів в нас хоч відбавляй. Потрібно тільки оглядітись навкруги.
    Давайте спочатку подивимось куди йдуть гроші з маленьких зарплат та пенсій і на чому можна зекономити? Що людині потрібно для життя? По-перше, це, звичайно їжа та вода. По-друге, якась одежина. По-третє, якийсь дах над головою та ліжко чи продавлений диванчик щоб можна було ніч переспати. Ну зимою ще бажано трохи тепла, щоб не замерзнути. Ну в медичних цілях потрібна ще якась особиста гігієна, та жіночкам трішечки якихось косметичних причандалів щоб бути привабливішими, а то в чоловіків інстинкт розмноження пропаде. Оце і все що потрібно для життя.
    Тож подивимось на чому можна зекономити? Ну звичайно їжа. Як кажуть: не робити, можна жити, а не жерти, можна вмерти. Але, як стверджують древні літописи, наші пращури були колись йогами. Це вже пізніше єврейські ідеологи нарекли нас гоями. Але то в них так прийнято, все робити навпаки. Але як нас не називай, а гени пальцем не зітреш. При певних обставинах родова пам'ять має проснутись. І тоді питання з їжею відпаде. Більшість справжніх йогів не п’ють і не їдять. Достатньо годинку на сонці погрітись – і вже ситий. Он читав, що в Індії один справжній йог вже сімдесят років нічого не їсть і не п’є і виглядає як сорокарічний дядько. Правда без їжі не всі можуть. Декому потрібно їсти хоч щось. Читав оце недавно, що одна бабулька так і не змогла повністю обходитись без їжі і вже тридцять років споживає по кілограму глини щодня і запиває водою зі ставка. Мабуть гени щось трохи призабули. Але то не страшно. Глини в нас вистачить всім.
    Тепер візьмемо одежу. Оскільки наші предки були йоги, а йоги, всі це знають, можуть спати голі на снігу, то одежа в принципі і не потрібна. Звичайно голяком всі бігати не будуть. Потрібно ж якось свій сором прикрити. То звертаємось до матінки природи. Майже скрізь росте очерет з якого можна зробити шикарні набедренні пов’язки. В крайнім випадку можна використати листя квіток півників, іріси москальською. Жінкам, звичайно, доведеться використовувати й трохи тканини з бабусиних запасів. Але порада. Шийте міні спіднички і кофточки з глибоким декольте. Тоді на косметику та зачіску гроші витрачати не потрібно. Який мужчина на них буде дивитись? Оскільки наші гени згадають що ми йоги, то й на ліжка та на опалення витрачатись не потрібно. Можна спати в неопалюваній квартирі прямо на полу, а щоб було зручніше, насипати шар щебню, замість перин.
    Ну й особиста гігієна. В Україні повсюди росте така мильна травичка, забувся як називається. То її можна використовувати замість мила. На присадибних ділянках та клумбах в містах, вирощувати не квіти, картоплю та моркву, а м’яту, любисток, петрушку та інші духмяні трави. Пожував що сподобалось і свіжий подих на весь день. На зиму ж можна заготувати шишки та гілочки хвойних дерев. Погриз шишку, і увесь день свіжий подих лісу.  
     І тепер мені скажіть, нафіга та пенсія чи зарплата?  А також нафіга той президент та парламент? Головне щоб гени згадали можливості виживання організму і ніякі реформи нас не здолають. Тож по цьому, бувайте здорові і стимулюйте свої гени, щоб вони згадали родову пам'ять.
     Ну а така розкіш як мобільні телефони, телевізори, комп’ютери, транспорт, та і взагалі освіта, - зовсім не потрібні. Достатньо кобзаря з бандурою та казок Діда Панаса. Тож виживимо без проблем. Можливо не всі. Але хто їм винен, що в їхніх генів склероз.  
     З п’ятницею Вас.
© TVOREC [22.07.2016] | Просмотров: 3324

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook