пароль
помнить
uk [ru]

Чи стане коли-небудь наша Надя кандидатом у президенти?


Чи стане коли-небудь наша Надя кандидатом у президенти?
"Я сужу по себе: сейчас цветы, завтра камни полетят, а послезавтра на костре меня сожгут. Я все готова принять."

З інтерв'ю "Громадському", якщо ЗМІ не брешуть.

Савченко: Проблема в одном человеке-самодуре, у которого есть больные комплексы – собиратель земель русских, царь. Раз в сто лет рождается человек, у которого амбиции зашкаливают и он становится проблемой для многих людей, если дорывается до власти.
 
Павленський: Но сейчас за этим человеком стоит силовая структура, которая дорвалась к власти. А Путин, кем он стал сейчас? Говорящей головой.
 
С: Можно сказать, что в России действительно хунта. Несмотря на то, что они сняли погоны и надели пиджаки с галстуками, это не делает их суть лучше. Они все вышли с той системы, которая называется хунтой - правлением силовых структур над страной.

Цікавий діалог ..
 
Савченко спочатку висловила думку, яку можна було підібрати в будь-якому середовищі простих людей, кожен з яких по життю просто робить свою справу і по чистоті душевній персоніфікує діяльність держпосадовців.
 
Росіянин виявився носієм більш складних думок. І що цікаво - Савченко зразу ж з ним погодилася. Начебто піднялась на сходинку вище і розвинула думку далі.
 
Але, звичайно, від одної бесіди ментальність не реформується. Про політичну незайманість Надії свідчить її готовність (поки що "діюча") стати Президентом ("якщо народ покличе"). Ця готовність свідчить (як можна собі уявити) про таку мотивацію: "багато чого залежить від Президента, тому треба поміняти поганого на хорошого".
 
Спробуємо розібратися, які функції може виконувати Президент в сучасній Україні. Зважаючи на те, що поточною системою державного управління є авторитарна система, яка у нас за походженням і суттю є кланово-олігархічно-мафіозною системою.
 
1. Президент виконує функції Папи системи. Це означає, що він забезпечує консенсус кланів і існуючий формат авторитарного управління. Цей формат передбачає дві принципові речі: недоторканість схем мафіозного збагачення і утримання більшої частини населення (найманих працівників і дрібний бізнес) на межі виживання.
 
або
 
2. Президент виконує роль координатора-промоутера суспільних рухів за демократизацію країни. Звичайно таку роль можна виконувати за двох обставин: суспільство має бути дозрілим до перебирання в свої руки значної частини відповідальності за країну і такого Президента-реформатора підтримують силові структури.
 
Ну, а тепер самі вирішуйте, чи покличе наш народ Надю в Президенти.
© Карт [24.06.2016] | Просмотров: 1117

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/19

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook