пароль
помнить
uk [ru]

Не можна разрушать скрєпи!


Не можна разрушать скрєпи!
Слихалі? Надюха тоже пішла стьожкой тої брехуховоровки Юльки - тіки туди потрапила, зразу ж почала разрушать прівичну нашу налажену бротьбу з пріступним рєжимом, який нам бреше, шо ми хорошо живемо, у той час як ми бєдствуємо. Були б ще наші, ще щирі, а то ж самі жиди, прости Господи!
 
Ти б спочатку розібралася шо до чого! Ну, добре, за твої страданія в путінському логові ми тебе навчимо.
 
Дивись сюди, Надюхо. Ось є два пріступних режими - путінський і порошенківський. Ми з обома борімося кожний день! Спасибі інтернету, провайдеру і дівану!
 
Якими тіки словами ми не криємо ці два режими! Рахуй півжиття віддали срачуванню з ворогами нашої неньки і їхніми ботами. Надю, якщо чесно, то ми ні на що більше не здатні! Надіє нашо! Пожалій нас, не разрушай нашої бєсконєчної бітви за побєду!
 
Так шо, Надю, давай ти будеш поводитися професійно - приходь на Савіка, розвінчуй схеми, викривай посібників, улучшай владу! Улучшай, Надюха! А не ти встромляєш щось такеє, до чого ми зовсім не готові і вже ніколи готовими не будемо.
 
Зрозумій, Надю: є вони, і є ми. Вони і ми разом вийшли з сересеру, ми ж з тією клятою владою, як одне ціле. Не руйнуй, Надю! Не треба ніяких пропозицій, які не узгоджені із владою! Тому що це буде непрофесійно. Пиріжки нехай випікає той, хто захопив пікарню. А не послухаєш, Надя, станеш у нас шпійоном! Ти нас ще не знаєш! До речі, хто це навіяв тобі таку дурню, шо тебе оберуть Президентом? Забудь. Ми голосуємо лише за тих, хто професійно розповідає нам про підняття тарифів, а ми у відповідь накоплюємо на них злость. Побачимо хто кого!
 
От проштовхнуть вони закон про вибори, от проведуть їх. Ти уявляєш, яка це буде для нас пожива? Ми ж тут запалаємо! Попалаємо і згаснемо .. Тільки димок піде з нашого дурдому .. Ну, врешті решт .. Колись будемо вільними, самостіними. А поки що не час. Так шо, Надю, будь як всі. Як всі вони і як всі ми.
 
Слава Україні!
Героям слава!
© Карт [23.06.2016] | Просмотров: 1066

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.8/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook