пароль
помнить
uk [ru]

Лицарі зеленого столу (Петро, Бєня, Рінат, Фірташ)


Лицарі зеленого столу (Петро, Бєня, Рінат, Фірташ)
Це таке маленьке імхо, щоб від сна перейти вже до марноти.
 
Ну, так от. Петро ж уклав угоду з Фірташом (привселюдно), а також (мабуть) із Рінатом. А от Бєня встиг вскочити першим і тому Петро отримав Бєню собі у спадок від Пастора. Нє, звичайно, і з Бєнєю угода була, але ж Бєня вам не Фірташ (і навіть не Рінат). Далекоглядний і розумний (як герої Фейхтвангера) Бєня пов'язав всіх своїм "Приватбанком".
 
Але цього Бєні здалося не достатньо і він прорубив тонель до Сєні і вони тонельно засоюзили в пику альянсу П-Ф-Р. Петро вирішив, що вже пора показати Бєні хто в королевстві хазяїн і обклав Бєню другом Міхою. Даючи навпаки Рінату можливість триматися в формі на бізнесі в тому клятому Донбасі.
 
Так шо, витягши туза з-під президентної сідниці, Петро скинув Бєню з Дніпра к бєніной мамє. І це ж Бєню! І до того ж відігнав Бєню від "Укрнафти".
 
"Ві хатєлі жіровать в єтом бардаке без Бєні?" - здивувався Бєня і додав: "Так я вас змушу відповісти за цей бардак! Купуйте квитки в арбітраж."
 
*************
 
Ну, я не знаю .. Чомусь на Бєню в мене немає ніякої ненависті. Кажуть (наші незалежні ЗМІ), що Бєня вирішив роздягти весь святий український нарід. А мені чомусь здається, що то альянс як раз завзято роздягає святий український народ, а Бєня просто заважає альянсу працювати злагоджено.
 
Ну, то таке .. Головне, щоб "Приват" не впав.
 
Чомусь на сході сонця згадалось дитинство. В нашій школі початкові класи знаходилися в окремій локалізації (старенький одноповерховий будиночок з піччю). І весь свій початковий період я проатаманствовал (протімуріл) в безперевній війні невеликого загону "гарних хлопців" проти великого загону "поганих". biggrin
 
З переходом в 5-й клас (іншу будівлю, яка, судячи з її архітектури, раніше мабуть була синагогою) все таке скінчилося. Тобто, бійки залишилися, але то були вже не гайдарівські бійки. І я в них участі не приймав. Скінчилося моє ілюзоркувате дитинство. Яке ж воно було просте і світле!
 
І далі пішли роки знайомства з неоднозначністю життя. С тих пір я мудрішаю. І мудрішаю. І мудрішаю ..
 
Spider
 
© Карт [14.06.2016] | Просмотров: 3027

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook