для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Запрошую на презентацію книги "Свобода людства" в Одесі


Запрошую на презентацію книги
Вільні, допитливі, мислячі читачі українського Півдня, приходьте!
 
20 травня 2016 р. о 14 год. в рамках XVII Всеукраїнської виставки-форуму-2016 в читальному залі Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки імені М.Грушевського (вул. Троїцька, 49/51) відбудеться презентація книги «Свобода людства» і автограф-сесія українського видавця, журналіста, правозахисника, письменника, проповідника – члена Національної спілки журналістів України, редактора газети «Правдошукач», релігійного бюлетеня «Ідеаліст», релігійного журналу «Мораль» – Юрія Вадимовича Шеляженка.
 
Автограф-сесія автора буде проходити протягом роботи виставки (20-22 травня) в головному читальному залі Одеської національної наукової бібліотеки (вул. Пастера, 13).
 
У книжці «Свобода людства» представлено авторські роздуми про свободу людства як особисту свободу кожної людини в міру доброї волі, здатності домовлятися з іншими і відповідати за свої вчинки, а також про великі, здавалося б, сили, які, протидіючи вічній цінності свободи або лицемірно виступаючи під її гаслами, ніяк не можуть придушити людську свободу за всього величезного бажання і незважаючи на всю технологічну та соціальну міць: системні порушення прав людини заради безчесного утвердження привілеїв правлячих еліт, міжнародний геополітичний неофеодалізм, за ширмою якого народжується нова тиранія глобального монопольного капіталізму, українські реалії бідності, невігластва та дурної ворожнечі – все це виснажує людей, але ми були, є і будемо вільними попри всі спокуси і всі катування, а кожному катюзі зрештою дістанеться по заслузі.
 
Крім цієї збірки ідеалістичної публіцистики, також представлю інші свої книжки: «Я – традиція», «Самоучка» та збірку поезій «Душа – це людина в центрі буття».
 
Сторінка події у Фейсбуці
 
Анонс на сайті бібліотеки
 
Електронну версію книги "Свобода людства" можна прочитати за цим лінком.
© Юрій Шеляженко [20.05.2016] | Просмотров: 1248

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/15

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook