для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Савік, Сірожа і Комітет


Савік, Сірожа і Комітет
Вночі, виявляється мало не згас смолоскип вільної журналістики невідомо ким спонсорованої групи професійних антикорупционерів - нардеп Сергій Лещенко (БПП). "Происходит то, что происходит всегда. Мне сообщили, что прямо сейчас я должен уйти с эфира Шустер Live, потому что приходит Юлия Тимошенко." https://www.facebook.com/leshchenko.ukraine?fref=ts
Варто відзначити, що сам колишній журналіст і його черлідерська група образу переживає мужньо. Ніхто не радить швиденько накатати скаргу до Мінстеця, Генпрокуратури чи уповноваженій з прав людини пані Лутковській - можливо, дарма, з огляду на те, як рішуче ці шановні державні органи стали на захист "журналістів"-колаборантів, ображених сайтом "Миротворець".
Але Лещенку варто було б кудись звернутись. Ну, у Комітет з питань свободи слова ВР - якось не достойно, недоброзичливці будуть закидати на використання службового становища. Мовляв, свій своєму не ока не виколупа нардеп нардепа не образить.
А от у інший Комітет варто спробувати, бо він недержавний і непартійний, отже, цілком незалежний, і створення його ініціювали дуже достойні люди: Михайло Саакашвілі,  Віктор Чумак, Світлана Заліщук, Сергій Щербина, Валентин Наливайченко, Степан Хмара...
І, що зручно, Лещенко, йдучи нахєр повз Савіка наступного разу, матиме можливість дізнатися, як розглядається його справа безпосередньо у очільника цієї шанованої установи - Комітету порятунку свободи слова України - Заслуженого журналіста України (з 2012) Савіка Шустера.
Хапко з хапком знається журналіст журналісту точно допоможе...
© chemist [14.05.2016] | Просмотров: 2371
Метки: #Шустер  #Лещенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.8/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook