пароль
помнить
uk [ru]

Всі в системі: і злочинна влада, і свята опозиція, і навіть ДД


Всі в системі: і злочинна влада, і свята опозиція, і навіть ДД
Всі, хто сидять у Савіка, всі вони є складовими цієї нашої автократичної системи.
 
Що буде робити Сірьога Лєщенко, якщо не буде т.зв. "корупції"? Чи буде він гуляти по лазурних берегах у пошуках злочинних дач? Чи буде він зіркою опозиції в лавах фракції імені президента?
 
Яке буде майбутнє у Наливайченко, якщо зникне авторитарна система?
 
Де буде заплітати мізки публікуму Венеціанська діва?
 
І "народ" же ж! Який виконує роль пристяжних засидателів на трибунах з кнопками. Він також є учасником авторитарної системи, бо без нього це кабаре втрачає ізюмінку.
 
Отже, особиста доля кожного з політиків і приполітиків міцно зав'язана на нашу автократичну систему. Тому цей цирк буде нескінченним.
 
Їх обурює узурпація влади Президентом! Придурки, та без цієї узурпації ваша система не працює! Без узурпації вона розсипається на фрагменти, які починають змагатися між собою за ласі шматки управлінського бізнесу. І всім стає погано. Всім! І в першу чергу бідолашному населенню.
 
Хтось там волає про демократію, яку хтось (Президент та інші зацікавлені особи) не соблюдає! Придурки, у нас немає демократії! Бо демократія не є декларацією, а є способом управління. У нас система управління будується зверху, отже маємо автократію у чистому вигляді, хоча і з українським колоритом.
 
***************
 
Взагалі, така суцільна дебільність як політичного класу, так і населення мені нарешті набридла вкрай. Можете далі обсмоктувати їхні проблеми, а я пішов в інші світи.  
 
Щасти!
 
© Карт [13.05.2016] | Просмотров: 745

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/23

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook