пароль
помнить
uk [ru]

Юля vs Пєтя - провідний тренд українських дурдомців


Юля vs Пєтя - провідний тренд українських дурдомців
"Все дійсне є розумним" - так українською бацька Гегель підбив бабки в тому сенсі, що справді розумним є лише те, що вже трапилося, а все те що-ще-не-трапилося є лише нашими мареннями.
 
Щоправда, окрім як на постфактум ми зважаємо ще й на передчуття. Ось я дивлюсь на ДД і у мене складається таке передчуття, що якби не було у публікума такого передчуття, як "наступним Президентом стане Юля", то ДД давно вже вмер би. Ті, хто бігають на нейтральній смузі без своїх уподобань, є вторинними істотами, які, хоч про щось і трендять, але не впливають на тренд.
 
Дійсно, що живить дискусії? І між ким і ким вони точаться?
 
Срач-дискусії точаться між за-пецьками (які діють під гаслом "Хай буде так, як є, бо воно нас влашто-ву-є!") і замаскованими під проти-пецьків за-юльками (які діють під гаслом "Так, як є, нас обурює. Хочемо Юлію!").
 
Ну, є ще й такі дурдомні пісьменники, які намагаються нагадувати про способи існування сучасної цивілізації і підказати шановним панянкам і панам напрямок розвитку людства. Щоб панянки і панки хоч розуміли, куди веде їх їхня українська доля.
 
Ці за-демократи аргументують приблизно так:
 
1. Україна отримала в спадок від сересеру авторитарну систему управління. Для цієї системи напрямком її інсталяції і здійснення управління є "від-політбюро". На жаль, український народ не має достатньої схильності і потреби в авторитарії, щоб ця система була успішною. По-перше, немає у народу таких традицій, по-друге, немає у народу для того спроможної еліти. По-третє, наша калічна держава отримує підживлення і патронаж від демократичного світу, якому наш мафіозний авторитаризм є перешкодою до масованих вливань.
 
2. Отже, виглядає так, що нашою долею є перехід до демократії, який має здійснитися у майбутньому, коли кількість демократів в суспільстві досягне потрібного рівня. Поки ця кількість є замалою, суспільство зайнято тим, що демографічно оновлюється під акомпонімент чергових і позачергових виборів до Печерську. Пройшли Ющенка, Януковича .. Закінчуємо клас Порошенка. Залишилося пройти клас Тимошенко і можна буде здавати іспит на демократію.
 

Срач-дискусія між за-пецьками і за-юльками виглядає як передвиборчий срачидло і це здається мені цілком природним явищем. Тому мені залишається лише закликати обидві сторони взятися до справи з повною відповідальністю.
 
За вікном у нас дощить ХХІ століття. Ми ж не будем змагатися з закритими забралами, як то було тут у славетному минулому тисячолітті. Ми за два останні роки досить просякли гібридщиною. То ж, пані і панове, демонструйте гібридну толерантність, не паскудьте язика і своєї святої душі брудом кацапської нетерпимості .. Шукайте один в одному людину і тримайтесь її під час безкомпромісного змагання.
 
Хай переможуть за-юлькі, адже пєтін клас ми пройшли достроково.
 
Врємья нє ждьот! Воно віджигає!
 
Horns
 
© Карт [07.05.2016] | Просмотров: 1880

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.2/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook