для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Сів би я в поїзд, хай собі їде...


Сів би я в поїзд, хай собі їде...
    Андрій розстроїв. Вадатурський. (http://gazeta.zn.ua/promyshliennost/spasaya-odnu-dorogu-spasti-stranu-_.html). Та власне, як розстроїв. Ну ще раз нагадав те, що я давно знав, бо виріс на тій Н-11-ій, а мамин рід від початку (давніше тільки блокпост зимівка козака Михайла Сірка) обабіч неї. Все відбувалося на моїх очах і живе в пам"яті моїх предків. Останні, хто переймалися дорогами (і  Н-11-ою в тому числі), були царі. З того часу тільки ями присипали. І залізниця ще прокладена за царів та цариць. А другий мій дід, той, що з Галичини, знаєте, як він на початку 20-х виїзджав до Канади ? А отак, взяв собі квитка, сів у поїзд та й поїхав. Та залізниця також збудована за цісаря. Так і до нині функціонує.
  Епоха доріг змінилася епохою кордонів і чекати на ще щось, крім "бамів" десь там, куди Макар (-ович) телят не ганяв, було даремно. Але, начебто, вже 25 років, як "кордони" скасовано", а з дорогами все гірше та гірше. І я подумав - та не в цьому, видно, справа - оголосити країну країною доріг, чи кордонів. А прийшов я до висновку, що причина прогресу в "дорожньому" будівництві в монархїчному правлінні. А й дійсно, чи не довела практика останньої чверті століття, що від влади отих вилупків безродніх, отієї мразоти, яка з грязі в князі, не дочекаєшся жодного жесту шляхетності та відповідальності, не кажучи вже за розвиток країни "доріг".
Тому моє коротке імхо, швидше, звернення до панів Барака Обами, Ангели Меркель, Девіда Камерона, Франсуа Оланда та Матттео Ренці, які в понеділок збираються попліткувати  до Ангели в Ганновер.
  Шановні, ви справді хочете допомогти вирішити проблему українців ? То виділіть нам на управління когось з монаршого роду, тих, які поки що сидять без діла королівства.
Мені особисто, припала до душі принцеса Мадлен, доча короля Швеції Карла. Молода, гарно вихована і чоловік у неї нічогенький - Крістофер О"Ніл, біснесмен із США, але із наших, із ірландців.
Інакше ладу на цій землі і серед цього люду не буде ( прости, Несторе, за плагіат).
                  
                              Велком Мадлен !    Roza
 
  А підданими ми, Мадлен, будемо нормальними, не гіршими за підданих інших монархій Європи. Десь такими.
 
    
© Дюма [23.04.2016] | Просмотров: 2640

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook