для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Фкантєкстє 03 - 09 травня 2008 року


Фкантєкстє 03 - 09 травня 2008 року
От скажіть, хіба ви не бачите, як борються хороші хлопці у владі за добро?  Михайло Маркович Добкін і Геннадій Адольфович Кернес, сука, живота свого, накуй, не жаліючи боряться кожен, лядь, день. За добро, лядь, і скориє помащі. Для харковчан, накуй. Всьо ж, сука, для них. Камінь пам’яті УПА знесли в Харкові, накуй? Знесли! Тепер пам’ятник жертвам УПА, накуй, поставлять? Поставлять! І шо? А бидло опять же ж під джип лізе!
 
Ну, сука, шо дєлать? Як одні, лядь, на остановці стоят, а другі, накуй, по газам і п’яні  в толпу? От, лядь, півлітру Полтавєц (да нормальний пацан, свой!) вижрал – і попер соточку (та мєдлєнно ж єхал, йопт!) по путям. А там – люді. Ну он нє среагіровал (хулі реагіровать – сідєть тяжело, глаза сліпаюцца!) і влєтєл на остановку… Шестеро. І Аваков сразу! Ну, сука, сразу ж!... Сказал, гніда, шо сажать надо такіх, як Полтавєц (да нормальний, бля пацан, чо ви к німу прідєбалісь?) Бля, какой піар!... От шо дєлать с етім, га? Може, ішо один памятнік жертвам УПА поставить? Ілі, бля, может, протів НАТО мітинг зафиздячить? О! Русскій надо! Русскій, сука, надо принять пєрвим гасударствєнним! І по Голодомору принципіально висказаться! Висказаться, шо, мол, нікуя нє било! Голод – да, бил, а мора – нє било. Пєрєгіби, значіт. Пєрєгібалі. На мєстах. І всьо в парядє будєт. І лєнточку нада. Георгієвскую. На джипи ж повєсіть. Ну не ями ж засипать, обанаврот! Єслі ями засипать на дорогах – то накуй тада лєнточкі, язик і мітінг протів НАТО?!
 
Лідери визначилися. Полтавець – шестеро. З них двоє дітей. Каліновскій зі своїм скромним результатом із двох людей і Фелікс Петросян з 11-ма розбитими машинами та тільки одним вбитим нервово курять в стороні. Навіть Кременчуцький герой Нефедович, який по дорозі додому з нічного клубу убив трьох чоловік, просто пацан. Результати все кращі! З кожним днем.  Пане Президенте! Пані прем’єр-міністр, пане генпрокурор, високодостойні судді та панове міліціонери! Я не знаю точно, до кого звертатися, але я прошу – відпустіть Онопрієнка! Ну не справедливо, що така людина сидить! Він потрібен Україні. Я так бачу, є певна стратегія у вас, яка відображається у зменшенні поголів’я українців – ну, то вам такий чоловік, як Онопрієнко дуже потрібен. Золотий кадр! Ага! І ще: верніть уже Каліновского з Ізраїлю. Помре ж там пацан від нудьги. Ні по вулиці під 180 не газонеш, ні пішохода не переїдеш… Страшно жити в сіоністів!
 
У випадку з вбивцями на дорогах, які ганяють на дорогих авто, найповніше проявляється повний ідіотизм наших можновладців. Я не уявляю собі, яким треба бути кретином, щоб не мати волі відслідкувати ситуацію по будь-якому резонансному випадку. Навіть, для власного піару, вони не спроможні хоч щось довести до кінця. Цікаво, чи хтось з обтяжених владою мужів сам здатен прочитати газету або новини в Інтернеті? Чи  вони хоч раз бачили, що пише народ про їх «справедливість, за яку варто боротися» та «закон один для всіх»? Де ж та справедливість у випадку з вбивцями на джипах? Це ж не поодинокі випадки – це система. НІХТО. Абсолютно ніхто не сумнівається, що не будуть покарані ні Полтавець, ні Нефедович, ні Петросян, ні Каліновскій. Це тільки ті, про кого відомо, ті, хто особливо цинічно і нагло порушили закон. Але не тільки вони не будуть покарані. Ніхто навіть не згадує слідчих, суддів, експертів, прокурорів та інших «спеців» завдяки яким утік Каліновскій, наприклад. Завдяки яким розвалюються в судах справи про вбивства дітей на дорогах. Ніхто не буде покараний за майже легальний продаж водійських прав, номерів-двійників та інші невинні забавки чиновників МВС та ДАІ. Головне, щоб вони Яценюку середній палець не показували – все інше можуть робити абсолютно вільно.  
 
Навести, врешті-решт, порядок хоча б у одному відомстві наша влада неспроможна. На це нема часу, бо  одним треба швидше продати «Припортовий», а іншим – не дати продати «Припортовий». Хто з них правий? Навіть не хочу знати. Це не цікаво. У правовому мороці наших днів вони всі однаково сірі коти. А нам треба вижити у війні держави з власним народом. Вижити. Бо, стоячи на зупинці і чекаючи трамвай, ти не пасажир і не громадянин – ти ціль. Дичина для сафарі на «джипах», а ліцензія на твоє вбивство вільно продається в судах. Вона коштує 17,00 гривень. Без ПДВ.
 
Христос воскрес! Воістину – наливай! Мир, труд, май! С Дньом Пабєди! Празднічкі! Ух! Україна – найвільніша і найкомфортніша для проживання країна. Де ще є тиждень свят у травні? Он, у Польщі 1 травня – День Конституції. Цього року перше травня було у Польщі (який збіг!) так само як і у нас – в четвер. А в п’ятницю євробуржуазія і натівська воєнщина погнала поляків на роботу. Це при тому, що в суботу знов вихідний! Між двома вихідними робочий день. Неймовірно. НАТО дійсно нелюдський, сатанинський, і – не побоюсь цього слова – фашистський блок! Та ніколи в нас такого б не було! Щоб православного трудящого другого травня – на роботу?!  У святий день, після дня Труда?! П’ятницю? Та іді сам работай, жидобандеровєц проклятий! У нас Христос Воскресє і в Берлін, обв’язавшись георгієвською лєнточкою, входяша!
 
Да! В євангеліях так і сказано: «Воскрес і ходив ішо сорок днєй с маршалом Жуковим Берлін брать». А, як Берліна взял, то сотруднік СМЕРША Фома Фоміч Нєвєрующій імєл нєкоториє вопроси к Ісусу Іосіфовічу Назаретяніну, на предмет уточнєнія опредєльонних тьомних пятєн в біографії – а імєнно: какім образом осуществльон Ісусом Іосіфовічом  побєг із охраняємой рімскімі фашистамі Тіберія – Муссоліні  подзємной спєцтюрьми в Палєстінє? Хто может падтвєрдіть налічіє слєдов питок, прічіньонних фашиствующімі сіоністамі і рімскімі фашистамі, на тєлє Ісуса Іосіфовіча? Єсть лі справка от дивізіонного врача о колічіствє і характерє ранєній Назаретяніна? І, согласно, євангелію от  Павловского (МП), мив би Ісус Іосіфовіч золотішко на Колимє за прєдатєльство советской Родіни, якшо б не емігрував у Царство Небесне…
 
63 роки минуло від капітуляції Німеччини у Другій Світовій війні. Багато води втекло з тих пір. Але міняється світ не так радикально, як то здається. Німці зараз найкращі друзі Росії, як то і було до 1941-го. Тепер, правда, Росія і Німеччина будуть ділити не Польщу, а Україну. До того йде. І йде семимильними кроками.  Образ ворога в особі українця остаточно сформований російською пропагандою. Тепер естафету перейняла Європа. ВВС спробувало вибачитись за сюжет про ляльку Гітлера для українських дітей, однак, вийшло так недолуго, як ніхто б не сподівався від ВВС:
 
«Важно также подчеркнуть, хотя это и не является оправданием, что материал готовился во время трудной ночной смены. Как только наши редакторы новостей узнали о подробностях этого сюжета, они сняли его с веб-сайта и сетки вещания", сообщили в ВВС…
…Люди, которые занимались выпуском данного сюжета, ознакомлены с замечаниями, а предупреждения о необходимости проверки всех источников информации были разосланы нашим работникам. Мы гарантируем, что сделаем выводы из этой истории. Нам очень жаль, если кого-то обидели" Дурдом

 
Ніхто навіть не звільнений. Плюнути в лице багатомільйонній країні, з подачі московських провокаторів і виправдовуватись тим, що вони працювали вночі. То йдіть собі спати, якщо вам важко думати – не займайтесь таким невдячним заняттям.
 
В Росії видається «Майн Кампф» і цю книжку можна вільно купити у будь-якому місті Російської Федерації. У магазинах іграшок там продають моделі танків, літаків та іншої воєнної техніки зі свастиками. Де ж крик про маленьких російських нацистів?  Британський принц Гаррі одягає собі пов’язку зі свастикою і йде на вечірку. Він поділяє погляди Гітлера? Ах, він шкодує про те, що вчинив! Він не подумав… Однак, він це зробив. Він принц. Представник Британського королівського дому – одного з символів держави. Він зробив це жартома, дарма, що з невеликого розуму. Однак, ніхто не здогадався перенести поведінку принца на всю Британію і оголосити всіх британців нацистами. А українців, на підставі дурної китайської ляльки з магазину сувенірів (а чи була?) та провокативного російського сюжету, одна з найавторитетніших  світових медійних корпорацій ославила на весь світ, як нацистів. І винних не звільнили. Схоже, колода в оці тих, хто пильнує за порошинками в наших зіницях пошкодила їм мозок.
 
А для нас висновок має бути тільки один – закордон нам не допоможе. Нічим. Україна потрібна Європі саме в тому стані, в якому вона є зараз – аморфне квазідержавне утворення з компрадорською владою, дешевою робочою силою і територією покликаною бути буфером між чистенькою Європою і дикою, озброєною, голодною, а тому й небезпечною Росією.
 
Може, хтось скаже, що я занадто вже сильно сказав про небезпечну Росію. Не знаю. Може й так. Але погодьтесь, що не зовсім комфортно знати, що на території твоєї держави присутня військова сила, яка губить свої секретні експериментальні ракети на наших пляжах. Нам достатньо власних снайперів, які б’ють ракетами по балконах  та цивільних літаках. Боюсь, чужих ми можемо не витримати. Завтра вони «випадково» загублять  над Прип’ятськими болотами ядерну бомбу і світ загине. Фантастика? Почитайте оце:
 
«Демонстрационный воздушный ядерный удар в стратосфере в районе южной части Припятских болот, произведенный ночью, чрезвычайно помог бы в этом случае. Он не нанес бы существенного ущерба, если не считать выведение из строя линий электропередач и электрических приборов в радиусе 100 км. Но зато он был бы виден в ненавидящем "москалей" Львове и даже в Польше. Он сразу отрезвил бы горячие головы, ясно продемонстрировав нешуточную решимость Кремля.» Русский Журнал

 
Схоже на маячню психічно хворого, правда? Але ж це пишуть і говорять в Росії не жартома, а з метою перевірки ефекту від таких слів.  Країна, де в національній  грі «забивання козла» проводять шахові рокіровки з заміною короля на «дупель пусто», просто потребує хорошого зовнішнього ворога. Так як безкарно ворогувати в сучасному світі можна тільки з українцями – вони й готують з нас саме того «козла», якого можна для потіхи і розваги «забивати», щоб власне «насілєніє» раптом не запитало, а де ж його частка за газ видобутий з сибірських надр?
 
Нам не слід ні на кого надіятись. Ні в кого не можна і не треба просити допомоги. У всіх на цьому світі є своя правда. Вона має бути і у нас. Наша правда має бути в тому, що велика країна зі складною історією повинна перш за все навести лад у себе на дорогах, у школах і головах – там, де розруха. А потім, ми повинні залишити мертвим ховати своїх мерців. Віддати данину пам'яті мільйонам загиблих у страшних війнах минулого і схилити в пошані голову перед ними. В ім’я майбутнього.
 
Іспанський диктатор Франко звелів поховати на одному цвинтарі, під одним хрестом, всіх учасників громадянської війни, без поділу на республіканців і монархістів. «Тут лежить Іспанія», -  сказав він. Україна ж лежить не тільки під хрестом. Україна лежить і під нічим не означеними горбиками на території від Відня до Колими, і під безіменними зірчастими обелісками. Та Україна вже давно помирилася між собою. А та, яка покликана жити і йти в майбутнє – вона має знати, що брязкіт зброї завжди слабший від поминальних дзвонів, а блиск орденів тьмяніє на фоні квітів – єдиної жертви, що її приймають спочилі Воїни.
Канаріс [09.05.2008] | Просмотров: 12474

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/28

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook