для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Крапля смутку в день сміху


Крапля смутку в день сміху
Звичайно, серйозний аналіз причин поразки Українського Народного Повстання 2013-2016 р.р. ще попереду і справа це не одного дня і не однієї людини, але колись та комусь же треба починати. Тим більше й привід є - суд не знайшов у діях Олександра Єфремова епізодів злочину проти держави. Та й дійсно. Проти держави ? Та Боже упаси. Чи він собі ворог виступати проти держави. Адже держава у нас хто ? Держава у нас - це Верховна Тьорочна, це Кабінет Смотрящих, Генеральна Кришувальня, Центральна Підрахульня, Люді, ну і Цей, звичайно, чули ? "Моя" Армія ? То вам не який-небудь китайський Сунь-Висунь, в якого язик не повернеться вжити замість "народної", нехай навіть з присмаком "визвольної", "моя", чи "державна". То чим цю "державу" міг обідити Єфремов ? Та нічим. Ба, більше того, постраждав, як і інші співвласники  "держави Україна" від того біснуватого народу. В майні, грошах, в репутації. А страху скільки набрався ! Цей народ, як роізйдеться, того і дивись рамси попутає, та десь і попадешся під гарячу руку. Та слава Богу, минулося. Загнали в стійло. Далі вже легше піде. Треба тільки зробити висновки і не допускати помилок. Так, щоб не забути, ще на компенсацію подати, за збитки.
От і ми, народ, якщо ще колись зберемося з духом і силами, маємо зробити висновки і врахувати помилки.
По-перше,- цілі. Стрибати просто так "хто не скаче, той москаль" - надто побічна ціль. Надто низька. А як казав мій тренер вже не пам"ятаю з чого, уставка має бути високою. Щоб мотивувала і вказувала.. Для наступного разу (якщо історія дозволить ще один шанс), підніматися треба (нмд) за зміни до Конституції. Але, враховуючи, що гасло має бути гранично лаконічним та простим на будь-який розум, пропоную художньо сконцентрувати таке: "Замінити в Конституції все, де "держава" на "народ", чи "республіка" (відповідно до смислового навантаження), перед "Україна" обов"язково вписати деталізуючі іменник, чи прикметник (республіка, республіканський, народна, народний)."
 
...Аби було б так, судив би зараз Єфремова народний суд за злочини, вчинені проти народу України, тоді б ми ще побачили, що б "цій фанті" присудилося.
   Але то вже перегорнута сторінка. Хоча в Вікіпедії ще писати та писати.
 
п.с. як би це свої "віншування" та передати сябрам та сябриням ? Бо в них все тільки починається, то хай би від початку "скакали" за високі цілі.            
© Дюма [01.04.2016] | Просмотров: 2531

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook