для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Не треба далеко ходити...


Не треба далеко ходити...
- У вас хоч залишки совісті є ! - з невимовною тугою в голосі взивав до присутніх Джо-Предтеча. Зала їла начальство очима.
- Мали б бути  - продовжував Джо - адже це так природньо, мати честь, совість, почуття відповідальності за народ, який ви представляєте, вибачте, розум,... врешті-решт - Бога в душі. Ну всі ж білі люди мають. Хто більше, хто менше, невже ви інші ?
Маємо - кивали головами фарисеї, - зуб даємо. Джо наостанок ошпарив присутніх променем надії, застиг на мить, наче оцінюючи ефект (де йому, святому, було оцінити, коли тут і пересічна людина не зразу розгледить за щільною  машкарою вишукованого лицемірства глибоко приховане - йшов би ти нахуй  звідси, та пошвидше) і полишив залу.
Пройшов час.
- Ну як там справи в Україні, Джо ? - одного разу спитав заклопотаний Бог.
- Кепсько - похнюпився Джо - певно мова моя незрозуміла для того народу. Треба б когось із їніх, але одночасно і наших. Такого собі напівлюдину- напівбога, щоб доступною, значить мовою.
Сказано-зроблено.
І народу була явлена Наталя Яресько.
- Збирайтеся, людоньки, на фейсбучну гору, буду принципи оголошувати. Не переживайте, небагато, всього п"ять.
 
Ось вони:
 
1. Члени уряду мають бути відданими виключно служінню народу України; ні самим собі, ні своїй партії, ні прихованим інтересам окремих зацікавлених сторін. Головний критерій членів команди - це бездоганна репутація;
 
2. У членів уряду має бути повна нетерпимість до корупції та повна нетерпимість до політичного втручання в роботу державних органів виконавчої влади;
 
3. Члени уряду не повинні перейматись ані участю у наступних виборах, ані політичною кар’єрою. Їх єдиною метою має бути процвітання України. І популізм тут - найгірший ворог;
 
4. Вони всі мають вірити, що Україна може стати успішною тільки завдяки демократичним та економічним свободам, зокрема завдяки реалізації Угоди між Україною та ЄС про асоціацію та програми МВФ;
 
5. Члени уряду мають бути досвідченими кризовими менеджерами та мати досвід успішного реформування та управління організаціями.    
 
Вам, шановний колега Блокер, пропонується написати продовження (а тоді вже умнічать biggrin). Тим більше, що вся п"єса на цей раз відбуватиметься в режимі он-лайн, при свідках.
  
 

    
    
© Дюма [23.03.2016] | Просмотров: 2889

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook